USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Західноукраїнські громадські організації налагоджуватимуть контакт у Луцьку

27 Квітня 2009 16:56
Молодіжні організації у рамках ІІ Західноукраїнського форуму громадських організацій у Луцьку боротимуться за підтримку їхніх проектів фондами Святослава Вакарчука та Арсенія Яценюка. Про це детальніше під час прес-конференції розповіла голова громадської організацій «Центр ефективної комунікації» Оксана Лойко, - інформує 27 квітня репортер «Волинських Новин».
Як розповіла пані Лойко, ІІ Західноукраїнський форум громадських організацій відбудеться 30 травня. Основна його мета – налагодження нових каналів співпраці між громадськими організаціями, органами місцевого та студентського самоврядування.
Для цього рамках форуму організують презентацію його учасників у форматі розміщення інформації на стендах, фото-презентацій, розповсюдження друкованих матеріалів. Також заплановано провести засідання у чотирьох секціях: «Громадянське суспільство. ІІІ сектор», «Інформаційна політика», «Молодіжне працевлаштування» та «Студентське самоврядування».
За словами голови громадської організацій «Центр ефективної комунікації», наразі тривають переговори із Волинським національним університетом імені Лесі Українки та центрами зайнятості населення щодо приміщення для проведення молодіжного ярмарку вакансій та фондами Святослава Вакарчука та Арсенія Яценюка.
«Ми плануємо, що у форумі приймуть участь понад сто західноукраїнських організацій. Тому це буде справжня боротьба за підтримку цих фондів для реалізації різних проектів», – зазначили організатори.
Станом на сьогодні для того, щоб взяти участь у форумі, заповнили анкети приблизно двісті студентів та подали заявки 62 громадські організації.
Також форум не лишив байдужими молодіжні організації із Центральної та Східної України, зокрема із Київської, Сумської, Донецької та інших областей.
Довідково:
Організаторами ІІ Західноукраїнського форуму громадських організацій виступили ГО «ЦЕК» та Луцька міська громадська організація Всеукраїнської організації «Фундація Регіональних Ініціатив».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus