USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Захисник «молодіжки» «Волині» готується до операції

11 Січня 2012 18:39
11 січня молодіжний склад «Волині» під керівництвом Анатолія Пісковця також вирушив на навчально-тренувальний збір, який проходитиме з 11 по 21 січня в Ужгороді. Проте тренування через ушкодження пропустять воротар, півзахисник та захисник команди.
Про це повідомляє сайт ФК «Волинь».
Планами збору передбачено проведення лише одного контрольного матчу, котрий відбудеться 19 січня. Суперник волинян у цьому поєдинку наразі уточнюється.
У складі команди на збір відбули такі гравці:
Воротарі: Євген Сослюк.
Захисники: Антон Сташевський, Павло Циркуненко, Роман Медведєв, Володимир Староста.
Півзахисники: Віталій Приндета, Олександр Марковець, Василь Жук, Сергій Подригуля, Тарас Коблюк, Володимир Баденчук, Роман Никитюк.
Нападники: Віктор Хомченко, Петро Петрук.
Крім того, до занять з молодіжним складом залучено півзахисників Ярослава Кінаша та В’ячеслава Акімова з головної команди. А захисник Богдан Карковський та півоборонець Дмитро Смірнов проходитимуть разом з «молодіжкою» відновлення після травми. З іншого боку, не поїхали на збори через ушкодження воротар Віктор Ольховий та півзахисник Роман Карасюк. А от ще один оборонець – Роман Годований ‒ наразі готується до операції.
Також у складі дублерів «Волині» перебуває ряд гравців на перегляді. А саме: Олександр Михалевич зі «Скали» (Стрий), вихованець львівських «Карпат» Павло Костюк, Олег Луценко з Полтави, Володимир Радченко, Сергій Жиловець з «Гірника-Спорт» (Комсомольськ), Юрій Малаха, який виступав за «Сокіл» (Золочів), вихованець київського «Динамо» Іван Лева, Іван Харченко з клубу «Дже РОСТ» (Гірка Полонка), гравець «Волині» U-17 Андрій Стрижеус та Іван Мучак з МФК «Ковель-Волинь», який одночасно виступає у першій ліз з футзалу за ковельський «Буран-Негабарит».
Нагадаємо, сьогодні на навчально-тренувальний збір до Туреччини вирушив і основний склад команди «Волинь» під керівництвом Анатолія Демʼяненка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus