USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Заклад «Спорт для всіх» отримав дві ділянки у Луцьку

27 Листопада 2019 22:28
Ділянки футбольного поля та спортивного майданчика на вулиці Глушець передали в постійне користування КЗ «Спорт для всіх».

Про це йшлося під час пленарного засідання 66-ї сесії Луцької міськради 27 листопада.

Депутати ухвалили рішення щодо надання в постійне користування Комунальному закладу «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»» двох земельних ділянок на вулиці Глушець. Так, йдеться про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вулиці Глушець, площею 0,1533 гектара (ділянка для будівництва та обслуговування спортивного майданчика у районі проспекту Волі та вулиці Лугової).
Окрім того, надали в постійне користування КЗ «Спорт для всіх» земельну ділянку для влаштування та обслуговування спортивних майданчиків на вулиці Глушець. Йдеться про затвердження КЗ «Спорт для всіх» проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вулиці Глушець, площею 1,426 гектара (ділянка поля «Піонер»). Ділянка частково розташована у прибережній смузі річки Стир та зоні санітарної охорони водозаборів Луцького родовища підземних вод другого поясу.

Комунальний заклад повинен буде зареєструвати право постійного користування вищезазначеною земельною ділянкою в порядку та строки, передбачені чинним законодавством України та виконувати обов`язки землекористувача, відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus