USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Закон із санкціями проти РФ прийнятий з порушеннями, - Білий дім

27 Червня 2017 09:11
Процедурні порушення ставлять під питання «існування» закону про нові санкції проти РФ і Ірану.

Законопроект про введення нових санкцій проти Росії був прийнятий Сенатом США із процедурними порушеннями, тому зараз законопроекту фактично «немає».

Про це заявив прес-секретар президента США Шон Спайсер під час брифінгу для журналістів, передає УНІАН.

«Прийнятий Сенатом новий законопроект не пройшов встановлену процедуру. Я маю на увазі, що закону на даний момент немає», - сказав Спайсер.

Також, він не став відповідати на питання, чи підтримає Білий дім новий раунд санкцій зазначивши, що спершу потрібно дочекатися текст законопроекту.

Як повідомлялося, 15 червня Сенат США остаточно затвердив нові санкції проти Росії, поєднавши їх з санкціями проти Ірану в одному законодавчому акті.

Даний законопроект містить також положення про те, що президент не зможе скасувати або пом'якшити санкції проти Москви і Тегерана без схвалення Конгресу. Це викликає невдоволення з боку Білого дому і небажання підтримувати проголосований у Сенаті документ.

Щоб нові санкції набули чинності, їх ще повинні підтримати в Палаті представників, а також підписати президент США.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus