USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Залізничники просять не перетворювати Ковельську лікарню на хоспіс

14 Липня 2016 12:29
Не робити з Ковельської вузлової лікарні хоспіс вимагають залізничники під будівлею Волинської обласної ради під час сесійного засідання сьогодні, 14 липня. З їх слів, залізничники користуються страховою медициною і якістю послуг задоволені.

Пан Микола, який приїхав під стіни облради з десятками однодумців, каже, що він віддав роботі на залізниці 38 років. Нині він – пенсіонер, за страховим полісом має можливість лікуватись у Ковелі.

Зі слів мітингувальників, конкретної інформації про те, що лікарню дійсно перетворять у хоспіс вони не чули, проте, з їх слів, «ходять такі чутки».

Разом з тим, залізничники переконують – в Ковельській лікарні хороша якість послуг, які їм надають. Також задоволені і харчуванням. Відтак, просять депутатів зберегти установу та не перетворювати її у хоспіс.

«Ми маємо 1500 гривень на рік на ліки і безкоштовне харчування. Через те ми хочемо зберегти лікарню – аби лікуватись тут, на Волині, а не їздити до Львова», - резюмує пан Микола.

За станом на 13:30 стало відомо, що питання статусу вузлової лікарні станції Ковель вирішать під час наступної сесії облради. Обранці громади Волині прийняли в обласну комунальну власність майновий комплекс закладу.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, чому Вузлову лікарню в Ковелі хочуть швидко «зіпхнути» на Волиньраду. Йшлося про те, що «Укрзалізниця» лишила собі найкраще, а те, що приносить збитки, «зливає» на місцеві органи влади, – вважають депутати Волинської обласної ради, ба більше, ковельську лікарню не хочуть приймати й тому, що передачу проводять неналежним чином.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus