USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Замах на Мосійчука: кількість загиблих збільшилася

26 Жовтня 2017 08:29
Кількість загиблих після того, як було скоєно замах на нардепа Ігоря Мосійчука, збільшилася до двох осіб. Ще один потерпілий помер в лікарні.

Про це повідомив помічник нардепа Олега Ляшка на громадських засадах Юрій Федун на своїй сторінці в Facebook.

Загиблим виявився перехожий на ім'я Михайло. Відзначається, що він помер у 17-й лікарні. Юрій Федун додав, що політолог Віталій Бала знаходиться в критичному стані.

Слідство щодо вибуху біля телеканалу Еспресо в Києві, в результаті якого був поранений народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук, передано Службі безпеки України. Про це у своєму Facebook повідомив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

За його словами, СБУ розслідуватиме замах на Мосійчука як терористичний акт.

«Слідство щодо вибуху на Міцкевича передано СБУ. Процесуальне керівництво здійснює ГПУ. Стаття 258 Кримінального кодексу України – «терористичний акт», - написав Шкіряк.

Таку ж інформацію підтвердили в МВС України, де на офіційній сторінці у соцмережі повідомили, що вибух у Києві кваліфіковано як теракт.

«Відкрито кримінальне провадження за статтею 258 Кримінального кодексу України – Терористичний акт», - йдеться у повідомленні МВС у facebook.

Глава фракції «Радикальної партії» Олег Ляшко заявив, що замах на народного депутата пов'язаний з його професійною діяльністю.

Нагадаємо, ввечері 25 жовтня при виході з редакції телеканалу "Еспресо" були поранені Мосійчук та Бала. За деякими даними, вибухнув мотоцикл, який був припаркований біля входу в редакцію телеканалу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
скептик Показати IP 26 Жовтня 2017 10:57
на що перетворюється країна ?!!!!!!!!!!
Ніка Показати IP 27 Жовтня 2017 11:46
Які депутати, така й країна. А депутатів, між іншим, обирав народ. Отже, ми того заслуговуємо... На жаль..
олег ляшко Показати IP 27 Жовтня 2017 11:50
Нагадаємо, сьогодні, 17 вересня Верховна Рада України проголосувала за рішення про притягнення до кримінальної відповідальності і арешт народного депутата від фракції "Радикальна партія" Ігоря Мосійчука. Після оприлюднення Генеральним прокурором України відео, на якому Мосійчук вимагає і отримує хабар, спікер запропонував невідкладно включити питання щодо притягнення до кримінальної відповідальності і арешту народного депутата до порядку денного.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus