USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Замість відділення – відділ: міліція у Володимирі-Волинському отримала новий статус

17 Листопада 2015 18:29
Із відсутністю в місті ізолятора тимчасового тримання пов’язана реорганізація Володимир-Волинського міського відділу (з обслуговуванням міста та району) міліції у відділення. Про це розповів міський голова Петро Саганюк під час брифінгу, - інформує БУГ.

Новий статус міліції у Володимирі-Волинському та новий очільник відділення Михайло Бобик – теми, які нещодавно сколихнули міст. “Такі структурні зміни пов’язані із відсутністю у нас ізолятора тимчасового тримання. Він в аварійному стані, а ремонтувати його ніхто не береться. Відтак відділення перенесене у Нововолинськ”, – розповів мер.

У відділенні залишається близько 90-то працівників. Державтоінспекції в місті наразі немає взагалі. Хоча усі співробітники УМВС в підвішеному стані – наразі вони “виконувачі обов’язків” та в очікуванні “кастингу” на зарахування у ранг “копів”. Туди, згідно із положенням про поліцію, швидше за все потраплять не усі міліціянти.

Міський голова каже, що зрозуміти логіку структурних перетворень саме у географічному плані важко. Але, вважає, що багато у цій справі залежить від очільника області. “Відділення переносять у Нововолинськ, а до нас телефонують із обласного управління по боротьбі із економічними злочинами та декларують наміри зробити у Володимирі-Волинському міжрайонне відділення своєї структури”, – зазначив Саганюк.

Сьогодні така ситуація характерна не лише Володимиру-Волинському, а й усім містам України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 17 Листопада 2015 18:37
1)"Із відсутністю в місті ізолятора тимчасового тримання пов’язана реорганізація Володимир-Волинського міського відділу (з обслуговуванням міста та району) міліції у відділення." 2)"ЗАМІСТЬ ВІДДІЛЕННЯ – ВІДДІЛ" Админы. фе вам. Исправьте.
Анонім до Анонім Показати IP 17 Листопада 2015 22:49
мылыцыя- ПОЛІЦІЯЯ
капкан Показати IP 17 Листопада 2015 23:38
А куди дивиться громада, де слухання кандидатів на посаду керівника, всенародне віче з даного приводу, активісти регіону, настоятелі усіх конфесій. Хто буде забезпечувати ОГП, ДАІ, дозвільну для мисливців. Місто кинуте напризволяще. Хати прикордонників і митників незабаром стануть легкою поживою для недалекої Львівщини та місцевих, яких ледве вдавалось стримувати ще діючому осередку МВС. І найголовніше, куди дітись професійним ментам із 5-10 річною вислугою, очевидно перейдуть на інші барикади, по-іншу сторону Закону. Тихе життя у Володимирі добігає до кінця. Тому пора змащувати все гладкоствольне і нарізне. Їхав увечері, ні нарядів патрулів жодного. Анархія, привіт!!!
Анонім до капкан Показати IP 18 Листопада 2015 09:05
Активисты способны только на борьбу с "коммуняками" и "рыгами", т.е. на то, за что им платят. Церковь у нас отделена от государства. Следовательно, любое вмешательство церковников в общественную жизнь - это в первую очередь нарушение церковного устава.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus