USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Замість безробітних на громадських роботах трудилися працівників центру зайнятості. ВІДЕО

11 Листопада 2008 14:14
Природно-заповідний об’єкт, ботанічна пам’ятка природи місцевого значення «Дубовий гай», що розташований у районі ДПЗ, поповнився новими деревами. В рамках загальноміської акції «Зробимо місто зеленішим!» 11 листопада  у цій рекреаційній зоні було висаджено близько трьохсот саджанців таких дерев, як дуб червоний, береза, ясен, клен, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Крім посадки нових дерев, у парку було організовано прибирання його території від сміття та опалого листя, а також обрізання сухого гілляччя. Як розповів начальник відділу екології Луцької міськради Борис Сорока, до робіт сьогодні долучилися працівники ВАТ «СКФ Україна», ЖЕКу №2 та прилеглих торгових закладів.
 
Також прибирали природно-заповідний об’єкт Луцька «Дубовий гай» студенти Вищого професійного технічного училища №6 та учні ЗОШ №20. «Молодь ми залучили для того, щоб вона з розумінням ставилась до наведення належного порядку на території нашого міста», – підкреслив Борис Сорока.
 
Однак до робіт у рекреаційній зоні не доєдналися безробітні, які виконують громадські роботи. Як розповів спеціаліст відділу екології Олег Гелета, Луцький міський центр зайнятості було поінформовано про акцію за добу, тому вони не встигли організувати робітників. Таким чином замість них впорядковувати парк прийшли працівники центру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Природолюб Показати IP 12 Листопада 2008 11:06
Добру справу роблять люди. Але. У нас в дворі навесні було висаджено близько півсотні дерев. До осені вони практично всі поламані-понищені - отакі ми "еуропейці". Боюсь, що й ці деревця в дубовому гаю не доживуть до весни.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus