USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Замкнула електрика: за добу на Волині гасили три пожежі

11 Жовтня 2022 10:51
10 жовтня трапилося три пожежі у житловому секторі Ковельського, Володимирського і Камінь-Каширського районів. За попередніми даними, усі спричинило коротке замикання електромережі.

Про це повідомили в ГУ ДСНС Волині.

Зокрема о 15:37 рятувальники 4-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Ковеля ліквідували пожежу в цегляному житловому будинку на вулиці Уласа Самчука у Ковелі. Внаслідок пожежі знищено електролічильник, хатні речі, пошкоджено меблі й стіни.

У селі Зоря Устилузької територіальної громади Володимирського району горів дерев'яний житловий будинок. Горіння ліквідували рятувальники 7-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Володимира та працівники місцевої пожежної охорони міста Устилуга. Вогонь знищив покрівлю, пошкодив дерев'яні двері й вікна.
У селі Боровне Камінь-Каширського району рятувальники 8-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Каменя-Каширського та працівники місцевої пожежної охорони села Боровне приборкали пожежу в цегляній господарській споруді. Вогонь знищив дах і частину перекриття, сіно, зерно й дошки, що там зберігалися.
Рятувальники закликають громадян дотримуватися вимог електробезпеки у побуті. Пильнуйте за справністю електромережі, не перевантажуйте її одночасним увімкненням потужних споживачів та не залишайте без нагляду увімкнені побутові електроприлади. Не намагайтеся самотужки відремонтувати пошкоджені прилади чи електромережу – доручіть це фахівцям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus