USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

У Нідерландах під час COVID-протестів у поліцію запускали феєрверки, є поранені

21 Листопада 2021 22:02
У Нідерландах не вщухають протести тих, хто виступаює проти обмежувальних карантинних заходів. П’ять поліцейських отримали травми під час заворушень в ніч з суботу на неділю.

Про це повідомляє УНН з посиланням на NOS.

За даними телеканалу, протести проти обмежувальних заходів, введених в рамках боротьби з пандемією коронавірусу, охопили цього разу відразу декілька міст, у тому числі Гаагу, Рурмонд, Стейн, Урк і Бунсхотен. Затримано як мінімум 28 осіб. У Роттердамі, де заворушення переросли в зіткнення з поліцією днем раніше, подій зафіксовано не було.

Найбільш серйозна ситуація у минулу ніч склалася в Гаазі, де протестувальники запалювали вогнища і запускали в бік охоронців порядку феєрверки. Тут було затримано декілька людей, п’ять поліцейський отримали травми, у одного з них було діагностовано струс мозку.

У Нідерландах увечері в п’ятницю, 19 листопада, на вулицях Роттердама внаслідок заворушень, які спалахнули під час протестів проти COVID-обмежень, постраждали щонайменше дев’ятеро осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Баба Маша Показати IP 21 Листопада 2021 20:00
Всі віруси на сьогодніший день , як я зрозуміла , безпечні і незаразні. Головне ---- два сертифікати від коронавірусу. Немає інших хвороб. Задовбали з цим вірусом вірусологи. Хочуть людей заражати вірусами кожен рік , поки не помруть від вакцини. Буде бустерна доза , третя , четверта і так далі.
Хрен собачий до Баба Маша Показати IP 22 Листопада 2021 08:16
Ти баба д...ра, а не баба Маша. В мене жінка чуть не померла від ковіду. 85% легень були уражені. 2 тиждня під киснем лежала. Вакцинація на даний момент єдиний вихід, щоб не доводити себе до реанімації від цієї зарази.
Бабі без моз... до Баба Маша Показати IP 22 Листопада 2021 08:37
Від сезонного грипу кожного року вакцинують і хто цінує своє здоров'я і життя, прививаються! А тут така смертність і заразність в усьому світі, де нехтують правилами безпеки, а ви на останньому місті у Європі по ВСІХ показниках і ще щось вякаєте?!
Олесь Показати IP 21 Листопада 2021 23:21
В мене компютер підхватив вірус. Купив Касперського , перезавантажив і все пучком. Всі підключайтися до антен скачуйтися і перезавантажуйтеся .
думка Показати IP 22 Листопада 2021 08:35
Нашим такі приклади лише і показувати... :(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus