USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Заради дозволів сесії Луцької міськради відбуватимуться кожного тижня

2 Грудня 2008 11:06
Луцький міський голова Богдан Шиба зосередився на проблемі видачі дозвільної документації для малого і середнього бізнесу у обласному центрі Волині. Про це йшлося під час апаратної наради 1 грудня, - інформує репортер «Волинських Новин».
«Ніби добре працює дозвільний центр, ніби добре працюють наші комунальні підприємства, які надають дозволи. Але все одно на отримання якогось дозволу чи виготовлення якоїсь документації люди затрачають все більше і більше часу. Чому так стається? Створюються нові державні структури, які не завжди координують свої дії з дозвільним центром чи з нашими комунальними підприємствами – і ще одна ланка з’являється… І це збільшує термін отримання дозвільного документу», - зазначив Богдан Шиба.
Він вважає, що луцькі владці повинні створити максимально сприятливі умови для малого і середнього бізнесу при одночасному дотриманні чинного законодавства. Міський голова Луцька закликав своїх заступників «максимально повикидати всі зайві ланки і всі надумані процедури».
За твердженням Богдана Шиби, повинен існувати чіткий перелік дозвільної документації.
 «Якщо треба буде проводити, Анатолію Євгеновичу (секретар Луцької міської ради Анатолій Бірюков, - «ВН»), ми можемо кожного тижня проводити сесії, щоб тільки дотримуватися термінів», – зазначив пан Шиба.
Градоначальник обласного центру Волині вважає, що потрібно сприяти тим підприємцям, які чесно працюють, а тих, які знаходяться «в тіні», - карати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 2 Грудня 2008 13:23
А до чого тут сесії міськради? Не на сесії ж видають дозволи
Гурман Показати IP 2 Грудня 2008 13:34
А Павлович такий задоволений, тому що біля нього сидить така красуня?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus