USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Зареєстрували законопроект про відставку Тігіпка

20 Травня 2011 15:55
У парламенті ініціюють відставку віце-прем’єра Сергія Тігіпка за провали в роботі.
Відповідний проект постанови зі зверненням до президента Віктора Януковича зареєстрував у Верховній Раді 20 травня лідер фракції НУНС Микола Мартиненко, – повідомляє Українська правда.
Згідно з постановою, Мартиненко вимагає звільнення Тігіпка «через непрофесіоналізм та провали у соціально-економічній політиці уряду».
Мартиненко наголосив, що «останньою краплею стало чергове ігнорування Тігіпком своїх обов’язків щодо виступу перед Верховною Радою під час «години уряду».
«Тігіпко щоразу придумує приводи для того, аби не відповідати на неприємні для нього запитання про провал усіх можливих реформ, за які він безпосередньо відповідає в уряді», – зазначив депутат.
В пояснювальній записці до проекту постанови вказується, що «соціально-економічна ситуація в державі стала загрозливою, рівень життя громадян постійно падає».
«Віце-прем’єр Тігіпко безпосередньо відповідає за провальні проекти Податкового кодексу, пенсійної реформи, Трудового та Житлового кодексів, які викликали значні суспільні протести та збурили суспільство», – зазначається в записці.
«При цьому Тігіпко публічно заявляв про прагнення самому піти у відставку не пізніше літа 2011 року – оскільки побоюється подальшого падіння власного рейтингу та намагається уникнути політичної відповідальності за свою роботу на посаді віце-прем’єра», – зазначено в пояснювальній записці.
Додамо, що 19 травня заступник голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді Анатолій Кінах заявив, що розробники Пенсійної реформи та Податкового кодексу мають понести відповідальність. Зазначимо, що законопроект про зміни у пенсійному законодавстві було розроблено під керівництвом віце-прем’єр-міністра – Міністра соціальної політики Сергія Тігіпка.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
zelenuj Показати IP 20 Травня 2011 18:28
не законопроект, як написано в заголовку, а проект постанови про відставку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus