USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Зарплати волинських посадовців перерахують на підтримку військових

15 Грудня 2014 11:47
Працівників Волинської ОДА, облради та РДА просять перерахувати власний одноденний заробіток на допомогу військовослужбовцю, який отримав важкі поранення у зоні АТО, а також на підтримку родин загиблих воїнів добровольчих батальйонів.

Про це під час оперативної наради заявив голова ОДА Володимир Гунчик.

Пропоную усім працівникам облдержадміністрації, облради та районних держадміністрацій перерахувати одноденний заробіток на допомогу нашому земляку Арсену Боярчуку. Це військовий, який знаходиться у Львівському військовому госпіталі, він тяжкопоранений і потребує особливої підтримки в частині фінансування заходів, пов’язаних з його одужанням», - наголосив очільник області.

Також він зазначив, що держава не може впоратись з питанням матеріальної компенсації воїнам добровольчих батальйонів, тому частину зібраних коштів рівнопропорційно перерахують сім’ям загиблих воїнів добровольчих батальйонів.

«Можливо ми своїми діями підтримаємо родини загиблих, поки держава прийме відповідні рішення на рівні законів. Прошу відділ кадрів та бухгалтерію здійснити відповідні збори в трудових колективах і згідно із бажанням кожного оформити заяви про добровільне перерахування коштів на адресу військовослужбовців. Ці процедурні питання треба завершити на цьому тижні», - резюмував губернатор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus