USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Зарплатних боргів на Волині поменшало утричі

16 Лютого 2012 13:17
Заборгованість із виплати заробітної плати на Волині за останній рік зменшилась.

Про це йшлося 16 лютого під час розширеного засідання колегії головного управління праці, соціальних питань та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи ОДА.

Як розповіла начальник головного управління соцзахисту Волинської облдержадміністрації Світлана Мишковець, позитивна тенденція до зменшення заборгованості із виплати заробітної плати є результатом проведеної роботи управління за минулий рік.

Так, як зазначила чиновниця, станом на початок 2012 року сума заборгованості із виплати зарплати в області становила майже 6,5 мільйона гривень. Протягом року вона зменшилась удвічі.

«У структурі боргу 40% становила заборгованість економічно активних підприємств. Це – більше 2,5 мільйона гривень», - зауважила Мишковець.

За її словами, для порівняння минулого року обсяг заборгованості був утричі більшим.

Також Світлана Мишковець зазначила, що позитивна тенденція із виплати заробітної плати спостерігається на підприємствах-банкрутах. Так, за останній рік заборгованість зменшилась вдвічі. Станом на початок року заборгованість становила майже 2 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus