USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Засновник Google завів власний блог

21 Вересня 2008 14:14
Один із засновників компанії Google Сергій Брін завів собі власний блог too.blogspot.com, де буде розповідати про своє життя поза роботою. Про це 21 вересня інформують «Волинські Новини».

Власний блог, за повідомленням сайту Кореспондент , Брін завів 18 вересня. А вже у другому записі він розповів про те, що є носієм мутації G2019S у гені LRRK2. Це робить його схильним до хвороби Паркінсона, а ймовірність занедужати на неї за цією мутацією становить від 20 до 80 відсотків, залежно від  методу розрахунків.
Засновник пошуковика також повідав, що пройти подібний тест запропонувала йому дружина – одна із засновників біотехнологічної компанії 23andMe, що проводить аналіз генома для приватних осіб. Що характерно, подібну мутацію в гені LRRK2 тест виявив і в матері Бріна, в якої до цього лікарі діагностували хворобу Паркінсона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus