USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Заступник міністра розвитку громад та територій Лукеря написав заяву про звільнення

24 Січня 2023 13:16
Заступник міністра розвитку громад та територій України Іван Лукеря написав заяву про звільнення.

«Дякую колегам та партнерам по уряду, парламенту, Офісу Президента. Дякую кожному голові обласних адміністрацій та мерам міст. Рішення мною було прийнято на початку року, проте, на жаль, в міру політичних та бюрократичних обставин, співпало на цей тиждень юридичне оформлення», – ідеться у дописі.

Лукеря зазначив, про те, що деталі він оголосить незабаром.
Як повідомляли, 24 січня Президент Володимир Зеленський підписав указ про звільнення Кирила Тимошенка з посади заступника керівника Офісу Президента. Також наказом Генерального прокурора Андрія Костіна звільнено Олексія Симоненка за власним бажанням з адміністративної посади заступника генпрокурора.

Міністр оборони Олексій Резніков підтримав прохання В’ячеслава Шаповалова про звільнення з посади заступника міністра оборони після скандалу із закупівлею харчів для Збройних сил України та звернувся з відповідним поданням до Кабінету міністрів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Напалм Показати IP 24 Січня 2023 13:58
Щурі розбігаються.
Анонім Показати IP 24 Січня 2023 17:32
а Резніков що чекає
Анонім Показати IP 24 Січня 2023 18:50
Так, покарати!!! Звільнити і на заслання, в Монако!!!! Чи ще гірше, в Лондон!!! А щоб знав ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus