USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Заступник голови ОДА порадив керівництву Камінь-Каширщини запросити до себе ЗМІ

22 Січня 2009 16:55

Сьогодні, 22 січня, заступник голови ОДА Василь Байцим поділився з «Волинськими Новинами» своїми позитивними враженнями від нещодавньої поїздки на Камінь-Каширщину.

Люди йшли на особистий прийом до заступника голови ОДА й з побутовими проблемами, – зізнався він. Проте Василь Байцим  відзначив й плюси поїздки.
«Наприклад, за кошти місцевого бюджету зроблений євроремонт у районній бібліотеці, з усіма енергозберігаючими засобами, залами для читачів дитячого, юнацького та старшого віку. Я походив по залах – туди приємно зайти сьогодні», – розповів пан Байцим.
Поруч з Камінь-Каширськом, у селі Красилівка за ініціативи громади, яка торік висловилася за створення «клубу», цьогоріч вже звели Будинок культури, – сказав заступник голови ОДА. У селі Мостище наразі будується школа, а у селі Будаки – дитсадок.
«Я кажу місцевій владі – запросіть ЗМІ, покажіть що зроблено. За 15-20 років стільки не робили. Чому про це треба розповідати ? Бо коли інші районні чиновники прочитають, що щось робиться в інших районах саме за кошти місцевого бюджету, то вони самі захочуть щось робити», – висловився посадовець.
ЗМІ повинні розповідати не тільки про негатив, а й що позитивного зробив той чи інший голова, – висловив думку Василь Байцим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus