USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Заступник губернатора «протюнінгує» авто інваліда війни

20 Серпня 2008 13:45
Інвалід війни лучанин Володимир Філіпчук змушений ходити за покупками з милицями замість того, щоб їздити на автомобілі. З такою скаргою до обласної влади звернувся пенсіонер під час особистого прийому у заступника голови облдержадміністрації Святослава Кравчука, – повідомляє 20  cерпня репортер «Волинських Новин».
Пан Філіпчук уже був близький до автомобіля і числився у черзі 42-м, однак потім став 61-м, а сьогодні – 361-м. За словами Святослава Кравчука, інваліду лишається тільки сподіватися на зміни у законі. Причина в тому, що черги інвалідів, ветеранів, чорнобильців об’єднали у одну загальну і розписали її за роками подання заяви на автомобіль.
Як пояснив пенсіонеру заступник губернатора, вплинути на місце у черзі на авто він , звичайно, не може. Однак під час розмови скаржник і чиновник знайшли інший вихід. У гаражі Володимира Філіпчука стоїть машина, яка практично не підлягає ремонту. Сім років пенсіонер «боровся» за її справність, але сьогодні це для нього вже непосильно фінансово. Тому представник обласної влади пообіцяв зайнятися «тюнінгом» старенького авто.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus