USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Заступник губернатора роздав волинянам десять «Славут»

27 Листопада 2008 13:46
Черга на автомобіль скоротилася на Волині ще на десять осіб. Ключі від автомобілів«Славута» волинським інвалідам першої та другої груп вручив 27 листопада заступник голови облдержадміністрації Святослав Кравчук, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Святослав Кравчук подякував новим власникам авто за їхню витримку, адже усі чекали на цей подарунок по кілька років. «Буває таке, що в черзі на автомобіль стоять близько двадцяти років», – зазначив у коментарі заступник губернатора.
 
За словами Святослава Кравчука, в обласній черзі на засіб пересування наразі перебуває більш ніж 2,7 тисячі чоловік. Цьогоріч вона скоротилася на 58 автомобілів, із яких 23 були завезені як гуманітарна допомога з-за кордону.
 
Також, як розповів Святослав Кравчук, губернатор звернувся до Кабміну, щоб першочергово забезпечити машинами інвалідів першої групи. «Для таких людей автомобіль – життєва необхідність, а не розкіш», – наголосив заступник голови ОДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus