USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Заступник губернатора стане помічником Луцького міського голови ?

21 Листопада 2008 14:23
Заступник голови облдержадміністрації Василь Дмитрук наголосив на безвідповідальності голів райдержадміністрацій, міст щодо ситуації із розрахунками підприємств за енергоносії та газ. Про це йшлося під час наради «Про нормування питомих витрат паливно-енергетичних ресурсів і проведення паспортизації енергоємних об’єктів суспільного виробництва», –  21 листопада інформує репортер «Волинських Новин».
Я не розумію, як так ми збираємося, вирішуємо питання, але потім приходимо з тими ж показниками, – обурився пан Дмитрук. Заступник голови ОДА наголосив на тому, що наразі тільки у шістьох районах Волині підприємства погодили норми споживання енергоносіїв.
Зокрема, проблемним містом, де низка підприємств не погодили норми споживання енергоносіїв є обласний центр Волині. «Треба ставати помічником міського голови, бо кожен день треба вирішувати проблеми Луцька по лімітах, розрахунках за газ», – сказав Василь Дмитрук.
Перший заступник Луцької РДА Володимир Романюк на своє виправдання сказав, що вони постійно надсилають листи, проводять спілкування з боржниками. Проте, за його словами, і далі спостерігається низьке виконання дисципліни.
Заступник Луцького міського голови Петро Гоцалюк попрохав втрутитись із перевірками Держкоменергозбереження і пообіцяв, що «з понеділка розберусь з підприємствами».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Студентка Показати IP 21 Листопада 2008 14:29
Дмитрук вже у Кропиви помічником і так працює

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus