USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Заступник Тягнибока: Тема створення правого блоку не є темою для спекуляцій

25 Жовтня 2008 16:52
Заступник голови ВО «Свобода», голова Волинської обласної організації цієї партії Анатолій Вітів у ексклюзивному коментарі «Волинським Новинам» 25 жовтня розповів про бачення «Свободою» нещодавньої заяви УНП, де лунають заклики щодо об’єднання цих двох політичних сил.
 
«У мене складається враження, що в Українській народній партії роблять голослівні заяви, абсолютно не підтверджені фактами. Чомусь Костенко закликає нашу політичну силу відмовитися від окремих положень партійної програми, зокрема, щодо заперечення інтеграції України в НАТО. Насправді ще у 2004 році ми ствердили, що наша партія – за вступ до Північноатлантичного альянсу. Це відображено у нашій програмі, офіційно зареєстрованій. Про ставлення «Свободи» до НАТО я неодноразово розповідав у своїх виступах.
 
Кожного разу перед виборами Костенко закликає до створення «Української правиці». Але чомусь завжди опиняється у ліберальному блоці. Від УНП ми чуємо лише заяви щодо об’єднання, а не реальні кроки. Тема створення правого блоку не є темою для спекуляцій. ВО «Свобода» – завжди відкрита до переговорного процесу задля об’єднання на основі спільної ідеології», – наголосив Анатолій Вітів.
 
Довідково:
 
Українська народна партія 24 жовтня звернулася до ВО «Свобода» з офіційним листом-зверенням. У ньому йдеться: «в умовах кризи, що все більше охоплює Україну, УНП звертається до ВО «Свобода» відкласти суто партійні амбіції, відмовитися від окремих положень партійної програми (зокрема, заперечення інтеграції України в НАТО, зафіксоване у програмі «Свободи»), та спільно працювати над створенням єдиного правого блоку, який здатен реалізувати українську національну ідею».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus