USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Заступник волинського губернатора лобіює недержавне страхування

6 Листопада 2008 18:04
До кінця року є загроза того, що Пенсійний фонд на Волині матиме нестачу фінансових ресурсів. Така ситуація може спричинити проблеми із виплатами пенсій. Про це сказав заступник голови облдержадміністрації Святослав Кравчук під час засідання комісії з питань впровадження недержавної системи пенсійного забезпечення, – 6 листопада інформує репортер «Волинських Новин».
 
Зі слів Святослава Кравчука, до кінця року в пенсійному фонді може бути нестача коштів. Наприклад, запланований фонд оплати до кінця року повинен становити 324 мільярди гривень, але, «за найоптимістичнішими прогнозами, він становитиме 294 мільярди гривень», – розповів пан Кравчук.
 
Водночас, у області погано ведеться інформаційно-роз’яснювальна робота щодо недержавного пенсійного страхування, – зауважив чиновник. Саме недержавне пенсійне страхування, солідарна система є добровільним накопиченням та виділенням коштів, які будуть необхідні пенсіонерам у майбутньому. «Це додатковий ресурс, який дозволить гідно зустріти старість», – сказав пан Кравчук
Довідково:
На Волині – 287 509 пенсіонерів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus