USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Перший заступник губернатора поїхав у постраждалий від повені район

14 Квітня 2009 12:40
Сьогодні, 14 квітня, перший заступник волинського губернатора Віталій Заремба перебуває у Любешівському районі, який найбільше постраждав від повені. Про це «Волинським Новинам» повідомили у головному управлінні з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю ОДА.
Гідрологічна обстановка на річках і осушувальних системах району залишається складною, але не критичною. Рівні води у річках перевищили середні багаторічні максимальні на 14-25 сантиметрів, внаслідок чого значно піднявся рівень грунтових вод.
Вода річок вийшла на заплаву і досягла відміток початкового підтоплення господарських споруд та об’єктів, що розташовані поблизу їх заплав. Однак станом на 14 квітня рівні води у річках Прип’ять та Стохід стабілізувались і знижуються.
Вжитими Любешівською райдержадміністрацією та управлінням водного господарства району заходами підтоплення населених пунктів не допущено.
Перший заступник голови облдержадміністрації Віталій Заремба перевірив готовність органів управління та сил цивільного захисту Любешівського району до пропуску повені.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus