USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Заступника міністра Міноборони Павловського відпустили на поруки

9 Листопада 2017 15:43
Апеляційний суд Києва скасував домашній арешт заступника міністра оборони Ігоря Павловського, який підозрюється в розкраданні 149 млн гривень при закупівлі палива для Міноборони.

Про це повідомив головуючий в колегії суддів Денис Масенко, передають Українські Новини.

«Апеляційну скаргу частково задовольнити», - оголосив він рішення суду.

У підсумку, Апеляційний суд скасував рішення Солом'янського районного суду про домашній арешт. Водночас суд відпустив Павловського під особисту поруку 2 військовослужбовців, які мають звання Героя України, Олександра Порхуна та Ігоря Герасименка.

Читати ще: Справу про розтрату коштів у Міноборони розвалять, - експерт

Суд також поклав на Павловського зобов'язання не відлучатися з міста, де він проживає, без дозволу слідчого, здати закордонні паспорти, не спілкуватися з іншими фігурантами кримінального провадження.

Запобіжний захід діє до 10 грудня.

НАБУ викрило корупційну схему розтрати 149 мільйонів гривень під час закупівель у Міністерстві оборони, серед затриманих – заступник міністра Ігор Павловський. Згодом суд обрав запобіжний захід Павловському у вигляді цілодобового домашнього арешту, а також носіння електронного браслета. Крім цього, заступника міністра зобов’язали всі закордонні паспорти. Генерал-лейтенант Ігор Павловський подав апеляцію на рішення суду щодо запобіжного заходу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ну да Показати IP 9 Листопада 2017 18:08
Він же атошний.
ще не зовсім свідоми Показати IP 9 Листопада 2017 19:38
Зціпимо зуби і чекаємо 2019. А тоді під свідомими буде земля горіти.
Атошнік Показати IP 9 Листопада 2017 21:46
Ми своїх не бросаем.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus