USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Засудили ще одного активіста луцького Євромайдану

21 Грудня 2013 09:25
Активісту Євромайдану у Луцьку Володимирю Бондарю присудили підписку про невиїзд.Вчора, 20 грудня, у Луцьку відбувся суд по запобіжному заходу на період кримінального провадження для ще одного співкоординатора луцького Євромайдану Володимира Бондаря, - йдеться на сторінці луцького Євромайдану у Луцьку в соцмережі.

Так, екс-губернатору Волині присудили «особисте зобов’язання»(підписку про невиїзд). На період слідства протягом двох місяців Володимир Бондар не має права виїжджати за межі області та знаходитись на Театральному майдані Луцька під час акцій, прибувати на першу вимогу до слідчого управління УМВС та здати у відповідні органи свій закордонний паспорт. «Я не маю претензій до суду, але є претензії до слідства і прокуратури», - коментує рішення суду Володимир Бондар. Він розцінює цю справу як спробу влади усунути його та колег від активної діяльності під час Євромайдану, та зокрема і від політичної.

«Захищатися, коли буде йти кримінальне розслідування, хтось думає , що ми не будемо. Але навпаки під час процесу будемо давати ще й відсіч цій владі», - зауважує Володимир Бондар. Нагадаємо, що Володимиру Бондарю та ще п'ятьом активістам Євромайдану інкримінують обвинувачення згідно з частиною 2 статті 296 ККУ (хуліганство, вчинене групою осіб), статтею 295 КК (заклики до вчинення дій, що загрожують громадському порядку), статтею 341 КК (захоплення будівель чи споруд).

Кримінальне провадження по цим статтям проводиться стосовно подій 2 грудня, коли євромайданівці проводили пікет біля Волинської обласної ради. Учасники акції обурені діями силовиків щодо розгону Євромайдану і мовчанням влади винесли з держустанови три портрети президента і пронесли їх у перевернутому вигляді через центральну частину міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Чому Показати IP 21 Грудня 2013 15:12
А чому б Бондару В.Н. не розповісти волинянам про те, за що його звільнили від обовязків Губернатора Волині.
тому до Чому Показати IP 21 Грудня 2013 17:12
що якщо розповісти, то реально посадять!:)
Оранжеві гівнюки Показати IP 23 Грудня 2013 12:42
Бондаря звільнили бо задох***ра крав і нічого не робив.. регіон був на грані стагнації всі жили тільки одним "ТАК".. а зараз Бондар хоче пропіаритись.. ніц не робив а тут бач народ виявив спротив то вирішив про себе нагадати
Анонім Показати IP 22 Лютого 2014 11:30
дочекався та всплив революционер

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus