USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Перестрілка під Києвом: стало відомо про смерть 6 поліцейського, - ЗМІ

4 Грудня 2016 15:49
В результаті стрілянини в Княжичах під Києвом всього вже загинули шестеро співробітників поліції. Про смерть шостого правоохоронця повідомив журналіст Костянтин Стогній у соцмережі, - передає РБК Україна.

"Тільки що Надзвичайним новинам повідомили, що в Броварської лікарні помер 6 (!) поліцейський... Немає слів... Виїхали в лікарню", - написав він у соцмережі.
У той же час спікер МВС Артем Шевченко в коментарі виданню заявив, що не підтверджує інформацію про шостого загиблого в результаті перестрілки під Києвом.

Також в інтернеті вже з'явилося відео журналістів з місця перестрілки в Княжичах Київської області.
У Міністерстві внутрішніх справ України назвали імена поліцейських, які загинули в перестрілці в Княжичах, що на Київщині. Список імен з фотографіями загиблих був опублікований на сайті відомства.

Серед загиблих: начальник відділу управління КОРД Головного управління Національної поліції в Києві Віталій Валецький, оперативний працівник Головного управління Національної поліції в Києві Юліан Рудько, оперативний працівник Головного управління Національної поліції в Києві Олександр Маніца, молодший інспектор Броварського міжрайонного відділу Управління поліції охорони Євген Куртєв, молодший інспектор Броварського міжрайонного відділу Управління поліції охорони Сергій Орлов.

Разом з тим, стало відомо, що за фактом загибелі поліцейських на Київщині прокуратура Київської області відкрила кримінальне провадження, досудове розслідування здійснюється за статтею Кримінального кодексу «вбивство».

Про це написала у «Facebook» речник Генпрокурора Лариса Сарган.

«Прокуратура Київської області здійснює досудове розслідування за фактом загибелі п'яти поліцейських у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 115 (вбивство) КК України», - написала Сарган.

За її словами, прокуратура встановила, що 4 грудня 2016 року о 4 годині ранку в с. Княжичі Броварського району Київської області співробітники Корпусу оперативно-раптової дії Національної поліції України, перебуваючи на службі, застосували автоматичну зброю стосовно співробітників Броварського відділу поліції охорони Управління поліції охорони в Київській області, які разом з двома співробітниками Управління оперативної служби Головного управління Національної поліції в м. Києві, теж перебуваючи на службі, застосували автоматичну зброю у відповідь. Внаслідок чого загинули п'ятеро співробітників поліції.

Наразі тривають слідчі дії. Встановлюються всі обставини скоєного злочину.

За даним фактом прокуратурою Київської області відомості про вчинене кримінальне правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Хід досудового розслідування перебуває на особистому контролі Генерального прокурора України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 4 Грудня 2016 16:14
бий своiх- щоби чужi боялись!!!
не без греха Показати IP 4 Грудня 2016 17:49
Эб@нутся можно..
Анонім Показати IP 4 Грудня 2016 18:13
Розширие ще права поліцейських то вони всіх перестріляють.
51 омбр Показати IP 4 Грудня 2016 22:38
А фацевич почесний громадянин ЛУЦКА ,СВИТЯЗЯ,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus