USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Затримали двох волинян, які продавали наркотики

1 Липня 2019 13:00
У Ківерцівському та Камінь-Каширському районах затримали двох чоловіків, які продавали наркотики.

Про це інформує прес-служба поліції Волині.

Співробітники Ківерцівського та Камінь-Каширського відділів поліції у співпраці з управлінням протидії наркозлочинності поліції області та за процесуального керівництва прокуратури затримали 30-річного та 34-річного волинян, котрі займалися незаконним збутом на території області наркотичних і психотропних речовин.

Поліцейські під час проведення оперативної закупки виявили в 30-річного жителя Ківерцівського району 5 г порошкоподібної речовини зовні схожої на амфетамін. Окрім того, у зловмисника поліцейські вилучили 14 пакетів вагою 14 г із порошкоподібною речовиною.

У місті Камінь-Каширський час санкціонованого обшуку за місцем проживання 34-річного жителя райцентру правоохоронці виявили та вилучили наркотичний засіб метадон, а також канабіс.

Поліцейські затримали зловмисників в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі оголосили їм про підозру в скоєні кримінальних правопорушень за ознаками злочинів, передбачених за ч.2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання на строк від шести до десяти років позбавлення волі.

Суд підозрюваним обрав міру запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту та тримання під вартою на термін 60 діб.

Головне фото – ілюстративне.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus