USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Затримали терориста, який знущався над полоненим кіборгом

13 Лютого 2015 13:31
Українські військовослужбовці захопили в полон бойовика з позивним «Гном», який знущався над полоненим захисником Донецького аеропорту.

Про це повідомила волонтер Тетяна Ричкова, новину передає «Преса України».

З її слів, затриманий бойовик є другою особою після відомого донецького терориста «Гіві».

«Вночі намагалася прорватися диверсійна група у@банів з батальйону "Сомалі". У@бани були виявлені і взяті в полон. Друга особа після Гіві, з позивним Гном, вела диверсійну групу. Як нескладно здогадатися, був затриманий геройською 79-ю. Гном - саме той урод, який з Гіві показово бив нашого комбата Олега Кузьміних», - розповіла волонтер.

Ричкова припускає, що полоненого терориста можуть обміняти на українського комбата.

«Справедливість візьме гору і є надія, що буде проведений обмін виродка Гнома на нашого Олега», - зазначила вона.

Зауважимо, 20 січня підполковник Олег Кузьміних, командир штурмового батальйону 81-ї десантної бригади потрапив у полон. Це сталося близько 11 години ранку, коли підрозділ на чолі з командиром рухався вбік Донецького аеропорту, щоб врятувати поранених бійців. Рідні полоненого офіцера зверталися до президента та всіх небайдужих з проханням зробити усе можливе, аби звільнити Олега з полону.

Нагадаємо, «Тримайся, кіборг!» - білбордами з такими написами полоненого командира штурмового батальйону 81-ї десантної бригади підполковника Олега Кузьміних привітали з днем народження друзі, родичі і просто небайдужі люди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus