USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Тримайся, кіборг». День народження комбата в полоні

6 Лютого 2015 18:36
«Тримайся, кіборг!» - білбордами з такими написами полоненого командира штурмового батальйону 81-ї десантної бригади підполковника Олега Кузьміних привітали з днем народження друзі, родичі і просто небайдужі люди. Один з білбордів знаходиться на Соборному майдані у Житомирі, інший – на вулиці Вітрука. Про це повідомляє Житомир.info.



6 лютого виповнюється 18 днів відтоді, як командир штурмового батальйону 81-ї десантної бригади Олег Кузьміних потрапив у полон. Дружина каже: уся родина сподівалася, що свій день народження він святкуватиму у родинному колі, але наразі не мають від Олега ніякої інформації.

«Настрою як такого нема, тому що він не з нами, він досі у полоні. Дуже хочеться, щоб його якнайшвидше звільнили і щоб він був у родинному колі. Я хотіла б побажати йому здоров'я, терпіння, витримки, яку він має, і сказати, що ми його дуже-дуже любимо і чекаємо додому якнайшвидше», - каже дружина Тетяна Кузьміних.

Друзі «кіборга» вірять: навіть перебуваючи у полоні він відчує, що цього дня про нього думає і ним пишається усе місто.

«Може це буде маленька підтримка нашого героя. Нехай він на даний час не побачить її, але десь воно йому передасться. Сили йому, терпіння і щоб скоріше повернувся живий додому. Ми дуже переживаємо і чекаємо його», - каже подруга Наталія Загацька.

У день народження Олега Кузьміних акція на його підтримку шириться й інтернетом. У соціальних мережах створили кілька груп, у яких підбадьорюють родину комбата і навіть збирають подарунки, які планують передати військовослужбовцю після його звільнення.

Нагадаємо, вчора, 5 лютого, вісьмох поранених бійців АТО звільнили з полону терористів під Донецьком, з них шестеро - "кіборги".

Посилання на групи: https://www.facebook.com/groups/816384578429071/?fref=ts,https://www.facebook.com/groups/1552454861671178/?fref=ts, http://vk.com/club85640961

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus