USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Знайшли волинянина, який на «BMW» збив неповнолітнього та втік

8 Травня 2018 11:04
ДТП сталася 7 травня у Горохів.

Як повідомляє прес-служба волинської поліції, на вулиці Богдана Хмельницького невідомий водій, керуючи автомобілем «BMW» на іноземній реєстрації, збив велосипедиста. Правопорушник із місця пригоди втік.

Внаслідок ДТП велосипедист, 14-річний житель Горохівського району, отримав тілесні ушкодження. Йому надали медичну допомогу. Потерпілий не госпіталізовувався.

Автомобіль правопорушника зафіксували камери відеоспостереження. На розшук транспортного засобу оперативний черговий Горохівського відділу поліції орієнтував наряди поліції, задіяні до охорони публічної безпеки.

Менше ніж за півгодини дільничні офіцери поліції разом із співробітниками сектору реагування патрульної поліції знайшли розшукуваний автомобіль у селі Скобелка Горохівського району. Правоохоронці встановили, що за кермом легковика перебував 19-річний житель цього ж району. Транспортний засіб затримали та помістили на арештмайданчик.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus