USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Затриманого СБУ на хабарі податківця на волю відпустив луцький суд

22 Березня 2014 13:06
Луцьким міськрайонним судом сьогодні було відпущено на волю заступника начальника відділу оперативного управління Луцької державної податкової служби головного управління Міндоходів у Волинські області, майора податкової служби Івана Понедільника під особисте зобов’язання. Хоча Прокуратура Волинської області під час обрання запобіжного заходу щодо цієї особи вимагала застосувати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Суддя, який розглядав справу - Андрій Сівчук. Нагадаємо, що Інформаційне агентство Волинські Новини уже повідомляло, що держслужбовця було затримано під час отримання хабаря 20 березня.

Прикро, що суд не врахував того, що затриманий на хабарі податківець не визнав своєї вини в інкримінованому йому злочині та намагався утекти з місця вчинення злочину, а також намагався позбутися грошей (5 тисяч гривень), які вручалися у якості хабара.

Як стало відомо з достовірних джерел Інформаційному агентству Волинські Новини, захист Івана Понедільника здійснює адвокатська контора «Конфідент».

На податківця починають надходити численні скарги з боку підприємців Волині, постраждалих від його неправомірних дій. Після звільнення з під варти підозрюваного Луцьким міськрайонним судом існує загроза, що він чинитиме тиск на свідків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 40
До громадськості Показати IP 22 Березня 2014 13:18
І що тепер будуть робити борці за справедливість в особі Правого сектору? Чи чекати завтра пікетування суду та зустріччі зі самими справедливими суддями у світі
Оце добре Показати IP 22 Березня 2014 13:19
Добре хоч прізвище назвали. тепер країна знає своїх героїв
Лучанин Показати IP 22 Березня 2014 13:25
Класно, що назвали. Тепер люди хлинуть із новими заявами в прокуратуру і Сбу, щоб на того хабарника заяви писати. Як так можна, одні ловлять - інші випускають. Отака люстрація в нас. А що далі буде? Все на старі місця вернеться? Корупція наскрізь прогнила, а їх ще судді випускають
настя Показати IP 22 Березня 2014 13:32
нашо випустили? треба таких "героїв" назавжди записувати на афіші в Луцьку щоб їх усі бачили але чому не ловлять там де більше беруть там ще в податковій такі є модні дяді шо їх не візьмуть за одне місце вони що за зарплату можуть так жити явони і їхні жени і діти живуть діти мають усе
Сolonel Показати IP 22 Березня 2014 14:01
Андрій Сівчук - суддя?? Його на місце податківця, щоб місце не пустувало!
лана Показати IP 22 Березня 2014 14:36
а де ж лозунг яйценюха про справедливий суд? Знову піаримося, а на ділі хабарники на волі. Значить сила бабла бери верх навіть при новій, хоча яка вона нова? блін влада. та податкова настільки прогнила, що усіх треба гнати. хоча не факт, що нові такі ж самі прийдуть. Торчин-яйценюх, храни вас господь!
Луцький перехожий Показати IP 22 Березня 2014 14:36
Залякає людей і буде далі брати. Коли вже ті хапуги наїдяться. Слава Януковича жити не дає. А СБУ - молодці. Зловили хапуна
Лучанин Показати IP 22 Березня 2014 14:53
Текст даноі статті перепискний з прокурорського клопотання про обрання запобіжного заходу. Але тут чамусь не за заявника, який відомий своіми незаконними оборутками з торгівлі лісу і працює під кришою чекістів. Кожна людина має право на справедливий суд. Ніхто чумусь не каже, що чекісти кришують заявника Ларіна з якого отримують відкати з незаконноі торгівлі лісом. Ця вся історія, це всього навсього наслідок кришування, а не реальна боротьба з корупцією. Один корупціонер намагається посадити іншого, фатично відсторонення конкурента. Люди, кожен хто потрапляє в таку ситацію може розраховувати тільки на справедливого суддю, бо прокурори з чекістами зідять. В краіні має працювати право і закон, якій передбачає гарантіі для осіб, які піддаються кримінальному перслідуванню. Нехай правий сектор сходить до прокурорів і чекістів і запитає, чому вони кришують того ларіна. Прокуратура і сбу як боли самими корумпованими так і залишились. Замісь того що б проводити реальну роботу по збереженню краіни і відстоювання національних інтересів, вони людям баки хочуть забити втдимістю роботи. А визнавати чи не визнавати вину людині та давати покази, це іі право, і не можна через це людину кидати за грати. Якщо людина винна, суд розбереться і прийме законне рішення. А якщо прокурор з сбу не можуть якісно зробити свою роботу і затримати людину законно, це іхні проблеми. Суд не є нотаріусом, що б візувати незаконні рішення слідчого. Інакше, давайте його скасуєм, будем як в радянскому союзі - на місті розстрілювати. Не за таку державу боролись люди, люди боряться за справедливу і правову заможну і цілу Украіну. Чекістам і прокурорам по автомату в крим, хай там росіянам розкажуть про порушення закону і затримають іх а не відстжуються тут на хабарях.
до до Лучанин Показати IP 22 Березня 2014 15:44
дивись який податківець хороший, зараз розплачусь. Це його прокурори та СБУшники заставляли підприємців "брити"? І що в даному контексті означає термін "кришують" - ловлять тих, хто з підприємців вимагає хабарі? То побільше таких кришувальників.
Лучанин до до Показати IP 22 Березня 2014 16:07
Коли тебе будуть в тюрму саджати, тоді розкажеш. Всім має бути забезпечено неопереджен й суд. Якщо він боав гроші, то він за це відповість. Але якщо чекісти іх підкинули, що б запобігти розслідування юдіяльності "чесного" підприємця, тоді що??? Завтра і до тебе прийдуть. Сталін казав іх лозуг - була б людина, а стаття найдеться
Наталя до Лучанин Показати IP 22 Березня 2014 17:06
То значить брати хабарі і лякати людей можна без покарання. Суддя поможе уникнути відповідальності? Хто заставляє брати хабарі? Нехай би не брав і все було б ОК. Але ні - мордують людей тими поборами а потім ще й суддів підкупають, щоб сухим з води вийти і знову за старе. Він не тільки брав хабар але й втікав від відповідальності, гроші викидав, тому повинен до остаточного вироку суду знаходитися під вартою. А так вийде, з людьми поговорить, які на нього заяви писали. Вони потім усе заберуть і він знову - чиновник. Запамятаєте його прізвище. Не звільнять. Бо наші судді за гроші самі гуманні судді в колишньому СРСР
ківерчанин до Лучанин Показати IP 22 Березня 2014 17:56
Якщо манш факти кришування приходь і пиши заяву а просто говорити то несерйозно. І може скластися таке враження що ви зацікавлена особа.
свідок до Лучанин Показати IP 22 Березня 2014 18:13
Я так розумію, в послуги адвокатської контори "Конфідент" входить не тільки витягування "чесних" податківців з тюрми, але й відмивання його "незапятненого" імені в ЗМІ через безглузді коменти! Складається враження, що винні всі причетні до затримання хабарника, в тому числі підприємець, окрім самого податківця!? Хочеться вірити, що справу доведуть до кінця і корупціонер понесе покарання, а правоохоронцям нова влада розвязала руки, я так думаю цей податківець це тільки початок. Чекаємо від есбеушніків голосних справ!
Гевара до свідок Показати IP 22 Березня 2014 21:20
Ні для кого не секрет, що в послуги компанії в основному входить "вирішення" питань в судах
Дохтор Показати IP 22 Березня 2014 16:49
сбу, суд, сектор,армія і т.п. зловіть зельоного человечка, ну хоть одного...
Падлючик Показати IP 22 Березня 2014 18:48
Під ніком "лучнин" працює податківець падлючик те що він бриє з бізнесу не значить що він бриє для СБУ він бриє для себе спали вся славік падлючик продажний сбушник
Долінко Показати IP 22 Березня 2014 19:34
Цей чоловік бере давно, з промисловників лісу, з людей, які працюють, ще вдавився? Скільки це може тривати, над знущанням з підприємців?! Скільки можемо давати їм?!
ківерчанин Показати IP 22 Березня 2014 21:06
Лучанин перепешіться на податківчанин так мабуть буде правильніше. І перестаньте вчити людей жити. Підприемці працюють як можуть яка держава така і робота. А хто з податківців чи сбушників хоче попрацювати будьте добрі ксіви на стіл регеструйтесь підприемцями і покажіть приклад як треба чесно працювати.
ПАРАКА Показати IP 22 Березня 2014 22:07
От Долінко і Барісов вміють свою копійку захистити , треба ж так вміти ! Нічого не міняється так вони п і д а р а с а м и і називаються!!!
СОСКА Показати IP 22 Березня 2014 22:11
А як вони лупляця ?
Підарас Показати IP 22 Березня 2014 22:17
точно, я їх знаю і від гордості за них кінчаю
павлючик Показати IP 22 Березня 2014 22:42
Жах!!!!!! Сьогодні Долінко та Барисов святкували пеермогу над хабарником та ще й мене лякали, що якщо не пеерстану покривати свого зама, який бриє з автозаправок, то він мене посадить. Це просто жах,
Сівчук Показати IP 22 Березня 2014 22:44
"Нечего пенять на зеркало" - суддя може арештувати тільки за злочини, де міра покарання понад 10 років, або пожиттєво. Всі інш стєнанія про незаконість дій судді Сівчука - хєрня........... Не може суддя вийти за межі норми. Не без бабла тут канєшно, але формально в рамках закону.
Ольга до Сівчук Показати IP 22 Березня 2014 23:24
Знаючи "знання" Сівчука ще зі школи, де його мама працювала вчителькою української мови, і як витягувала синочка за вуха, щоб не нахапався двійок, не дивуюсь і про його рішення, які він виносить. Адже сам вивчився не за знання, а за зв'язки і гроші. До речі, читала десь недавно, що Сівчуку і ще кільком суддям були винесені рішення щодо їх значних порушень при винесенні вироків. Однак бачу, що "бабло" рятує навіть самого нездарного в нашій країні суддю. Не дай Боже попасти до такого судді і сподіватись на законне рішення.
Анонім до Ольга Показати IP 24 Березня 2014 01:45
Марія до Ольги А ви так багато розумієте в суддівських справах? То якщо він неправомірно судить, то на нього є суд другої інстації - до вашого відома, А щодо його "нездарності" - то мабуть всіх гуманних людей вважають нездарами такі зависливі люди, як ви... Ніколи не копайте комусь яму... Цей податківець - жертва таких зависників, як ви, які йому це організували, а тепер поливають брудом і його, і суддів, і всіх на світі... З таким менталітетом ми не скоро прийдемо до Європи...
НЕЛУЧАНИН Показати IP 23 Березня 2014 00:33
сівчуків та майже всіх волинських суддів треба гнати сраною мітлою. фірма Конфідент просто за бабло "вирішує" справи в судах
сектор Показати IP 23 Березня 2014 07:21
Ще судді і податківці мабуть не зрозуміли де вони живуть бачу вони геть втратили почуття реальності. Нічого хлопці ми вас повернемося до правильного життя. Вош ідейний лідер давно вже за кордоном аба ще далі то ви як хочете піти його шляхом? Тож поки ще не пізно покайтесь і зробіть правильний вибір.
Анонім Показати IP 23 Березня 2014 07:21
Нічого не помінялося, платиш- ходиш безнаказаним
Анонім до Анонім Показати IP 23 Березня 2014 08:29
Давайте бедемо міняти разом. Бо ніхто ще сам нічого не зробив це система її треба ламани тільки гуртом. Слава Україні!
Односельчанин Показати IP 23 Березня 2014 22:57
Хоч би тим свідкам нічого не сталося від того тиску Івана, я особисто його знаю - нормальна адекватна людина, можливо і взяв тих пару рублів, а як на согоднішній день можна вижити на заробітню плату в розмірі 2300 грн.? Для того щоб цього не відбувалося потрібно зарплату підняти в разів чотири як мінімум і тоді ніякий податківець не візьме ні копійки від підприємців, які "кров,ю і потом" чесно заробляють гроші, сплачуючи при цьому податки в дохід держави в "повному обсязі" і декларують свої "мізерні" доходи. А чому майор? Ще до цього випадку був капітаном, на скільки мені відомо
Анонім до Односельчанин Показати IP 24 Березня 2014 01:55
Так, так, підприємці такі "чесні", стягнули весь ліс, як свій власний, спродали його, стали такими князьками, що куди твоє діло, а таким Іванам лідкинуть спеціально, щоб змести з дороги нормальну людину, щоб їм не заважала доконувати безплатно без ніяких податків цю державу...
1111 до Односельчанин Показати IP 26 Березня 2014 16:04
Зарплата може 2300 грн. а чому не згадуєте за вислугу, за звання, за надбавку, за премію - це ще такаж сама сума до заробітної плати
людина Показати IP 24 Березня 2014 00:01
Якби була нормальна з/п то ніякий податківець чи сбушнік або лікар ніколи нічого не брав. Ми хочемо в європу ?! Дайте людям гарно заробити чесно,тоді і конкуренція буде справжніх фахівців,і кожен буде цінувати свою роботу.
КОМЕНТАТОР Показати IP 24 Березня 2014 00:23
Я підтримую,а людину обвинувачувати не розібравшись це еправильно і не поєвропейськи ....
Коментатор Показати IP 24 Березня 2014 00:37
А зрештою - ті, хто обпиває брудом, спробували б сраведливо попрацювати, а тоді говорити, сплачуючи не якийсь єдиний податок, а так як всі нормальні люди - 20 відсотків...Ось тоді і зарплати будут ь нормальні і з корупцією будемо боротися...Бо так всі гарно ведуть бізнес, нічого не платять, тільки держслужбовці м заважають...
Анонім Показати IP 24 Березня 2014 00:46
А людина Він хороша і спеціаліст сильний, якщо такими спеціалістами, не розібравшись, розкидатись, то хто буде працювати?
Анонім Показати IP 24 Березня 2014 01:12
МІРА ЗАПОБІЖНОГО ЗАХОДУ В РАМКАХ ЗАКОНУ, відкрийте Кодекс, елементарно, інформація щодо звання помилкова, то що вже говорити про правдивість слів ,,втікав, позбавлявся,вимагав,,, І
студент Показати IP 24 Березня 2014 22:11
Ну дійсно справедливий суд сьогодні справедливо ще й поветнув на дорослідування справу про одержання хабарів від студентів нашої групи керівництвом Луцького біотехнічного університету - після дворічного слухання. Ото справедливість на суд напала, що усіх хабарників повипускав. Напевно осінило цього суддю на цьому тижні
я до студент Показати IP 26 Березня 2014 16:19
ой дитино... що тобі казати... знатоку то цивільного процесу..
знаючий спостерігач Показати IP 23 Квітня 2014 23:00
ларін усі свої оборудки закручує з ігорьком службістом.жоден підприємець не понесе гроші без причини,а тут енкаведіст і собі медальку заробив і ларіна від податкової відмазав на якийсь час.але гандон і є гандон-одноразово використовується! так буде і з ларіном!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus