USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Затриманому НАБУ волинському аграрнику обрали запобіжний захід

16 Січня 2018 11:36
Затриманому детективами Національного антикорупційного бюро за підозрою в розтраті зерна на суму майже 60 мільйонів гривень колишньому директору Луцького комбінату хлібопродуктів №2 Степану Москвичу обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою застави в 2,6 мільйона гривень.

Таке рішення ухвалив Солом'янський районний суд міста Києва майже місяць тому за результатами розгляду клопотання прокурора Спеціалізованої антикорупційної прокуратури та детектива НАБУ, пише «Слово і Діло».

У своєму клопотанні правоохоронці просили обрати для Москвича запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою застави в 64,7 мільйона гривень, зазначивши, що дії підозрюваного призвели до розтрати майже 60 мільйонів гривень.

Однак суд визнав таку суму непомірною для екс-директора Луцького КХП №2 й призначив йому заставу в 2,643 мільйона гривень. У разі внесення вказаної суми на підозрюваного покладуть наступні зобов'язання: прибувати за першою вимогою; не відлучатися з місця проживання без дозволу; повідомляти про зміну місця проживання та/або роботи; утриматися від спілкування з фігурантами справи; здати закордонні паспорта та носити електронний браслет.

Раніше детективи НАБУ добилися арешту майна та корпоративних прав Степана Москвича.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Хуліган Показати IP 16 Січня 2018 16:42
Давно треба було це зробити. А то поводив себе фраєрком ...
Джек до Хуліган Показати IP 16 Січня 2018 21:48
Тіпа ти його знав аобще
Семен Показати IP 16 Січня 2018 18:02
колхознік перцовий ще той ! Мером хотів прикинутись!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus