USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Затвердили план облаштування скверу на Волі

31 Травня 2017 15:21
Депутати Луцької міської ради погодили детальний план облаштування території кварталу на проспекті Волі та вулиці Глушець, що знаходиться навпроти гімназії № 4.

Це відбулося під час 24-ї сесії Луцької міської ради, яка мала місце 31 травня.

Детальний план облаштування території, зокрема скверу, біля якого будується храм, представила заступниця начальника управління містобудування та архітектури Софія Гула.

Вона підкреслила, що на обговорюваній території йдеться лише про будівництво культової споруди за максимального збереження зелених насаджень у скверу.

«Спорудження будь-яких інших будівель заборонено», – підкреслила Софія Гула та додала, що детальний план було раніше погоджено із містобудівною радою, а також було взято до уваги пропозиції громадськості.

Отже, про спорудження двох 15-поверхівок біля скверу, проти чого активно виступали місцеві жителі, не йдеться.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus