USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Завершується реєстрація на шостий «LutskFoodFest»

13 Липня 2017 09:01
Залишилися лічені дні до завершення реєстрації на шостий гастрономічний фестиваль «Lutsk Food Fest». Вона триватиме до 15 липня, інформують організатори.

29 та 30 липня у замку Любарта відбудеться шостий «LutskFoodFest» . Для відвідувачів підготували нову цікаву локацію – італійський дворик. На колоритному подвір’ї гостей знайомитимуть із автентичною кухнею Італії.

Тож усі, хто хоче почастувати відвідувачів оригінальними стравами, мають ще три дні, щоб зареєструватися до участі. Для цього потрібно заповнити АНКЕТУ.

З-поміж усіх заявок оргкомітет обере найцікавіші. Результати реєстрації оголосять 20 липня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДИТЯЧА ДИСКОТЕКА, КВЕСТ ТА МАЙСТЕР-КЛАСИ: ЧИМ ЗАПАМ'ЯТАВСЯ LUTSK FOOD FEST
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
віктор Показати IP 13 Липня 2017 11:56
чому знову в замку а не на площі перед ним, як організовувала попередній фестиваль міська влада. напевно тому що на площі вхід безкоштовний. а в замку ще й з кожної людини здеруть бабло собі в кишеню. Коли вже тими лівими фестивалями займуться правоохоронні органи

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus