USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Завершився третій раунд перемовин України з Росією. Про що говорили

7 Березня 2022 20:14
Відбувся вже третій раунд перемовин України та Росії. Сторони зустрілися 7 березня, через чотири дні після попередніх переговорів, які не завершилися успіхом.

Про це повідомляє 24 канал.

На зустріч з представниками Росії українська делегація вирушила о 13:20. Самі ж перемовини стартували приблизно о 16:20.

Завершився третій раунд українсько-російських перемовин перед 20:00. Про його результати у мережі повідомив Михайло Подоляк.

«Ми отримали деякі позитивні результати з точки зору логістики гуманітарних коридорів. У них будуть внесені зміни і отримаємо більш ефективну допомогу людям, які сьогодні потерпають від агресії РФ. З точки зору ключового політичного треку, в який входить і припинення вогню, і перемир'я, і закінчення бойових дій – інтенсивні консультації будуть продовжені. На сьогодні результатів, які суттєво покращуть ситуацію, поки що нема. Тим не менше консультації будуть продовжені і ми отримаємо результати», – сказав Михайло Подоляк.
Російська сторона також прокоментувала результати перемовин. Як сказали, ніяких документів підписано не було, але перемовини продовжать.
Як ми писали, перед початком зустрічі російська сторона заяввила, що під час перемовин будуть обговорювати питання внутрішньополітичного та військового врегулювання, а також гуманітарні аспекти, зокрема коридори для евакуації мирних жителів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus