USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Збулися солодкі мрії і волинських дітей особливої долі

31 Грудня 2014 14:55
У рожищенський притулок, який не один рік є підшефним закладом волинських правоохоронців, міліціонери приїхали, аби презентувати не лише солодкі подарунки, а й обіцяну пральну машинку.

Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

Гостей зустрічали персонал та вихованці притулку (діти, від яких відмовилися рідні, або ж діти, чиїх батьків позбавили батьківських прав, а також ті підлітки, які схильні до бродяжництва та скоєння правопорушень).

Із найкращими побажаннями добра, миру та здійсненням заповітних мрій звернувся до підлітків керівник обласної міліції Петро Шпига, вручивши кожному солодкі подарунки.
«Щороку напередодні новорічних та різдвяних свят ми відвідуємо притулок для дітей. А сьогодні, як і обіцяли, ми привезли пральну машину, якої так бракує у господарстві. Це – невелика допомога, але необхідна обділеним батьківською любов’ю дітям», - прокоментував візит Петро Шпига.

Зі слів керівника притулку Леоніда Матвійчука, візит правоохоронців став для вихованців ще одним приємним сюрпризом: «Притулок для дітей як установа має важливе призначення в їх підтримці у складних ситуаціях. Новорічні свята – це той період, коли здійснюються дитячі мрії. Сьогоднішній день став гарним доповненням свята. А для закладу пральна машинка стане хорошим помічником у вирішенні господарських справ».
Вічні духовні цінності - ікони Спасителя та Богородиці - подарував вихованцям притулку керівник відділу інформаційно-аналітичного забезпечення УМВС Валентин Іванський.
Для діток особливої долі вихованці школи села Лище Луцького району підготували різдвяний театралізований концерт. Учні продемонстрували давні народні традиції - водили козу, колядували, співали щедрівок та щедро засівали пшеницею на добро, мир та злагоду. Щирі побажання здоров’я, добробуту та радості працівникам та вихованцям притулку лунали з дитячих вуст.

Найцікавішим моментом театрального дійства стали цікаві народні ігри. Діти разом танцювали гопак, співали пісні, танцювали із мітлою та бубном.

Вихованка притулку 14-річна Іванка Адамчук поділилася своєю єдиною великою мрією – мати повноцінну сім’ю. Ця мрія єднає та гуртує усіх дітей, які перебувають у притулку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus