USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Збували небезпечний психотроп: на Волині затримали групу зловмисників

6 Грудня 2022 11:51
Правоохоронці припинили злочинну діяльність двох ковельчан, які займалися незаконним збутом особливо небезпечної психотропної речовини PVP. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Про це інформує пресслужба поліції Волині.

Встановлено, що 35-річна ковельчанка та її 27-річний спільник збували психотропну речовину PVP на території Ковеля та Ковельського району. Поліцейські провели сім санкціонованих обшуків за місцем проживання, у гаражі та автомобілі фігурантів, а також у їхніх можливих спільників.

Під час проведення слідчих дій поліцейські виявили та вилучили речовину рослинного походження зеленого кольору зовні схожою на марихуану, пристрої для вживання наркотичних засобів із нашаруваннями білого та біло-синього кольорів, ваги, кредитні картки, мобільні телефони та інші речові докази.
Виявлене направили до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України для проведення відповідних експертиз.

Слідчі оголосили двом фігурантам про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч.2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Обох їх затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання зловмисникам запобіжного заходу.

Триває слідство, під час якого встановлюється причетність інших осіб до скоєння злочинів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus