USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Збирають кошти лучанину, який вижив у смертельній ДТП

19 Травня 2015 09:55
На Волині розпочали збір коштів для чоловіка, який вижив у смертельній аварії поблизу Ковеля.

Нагадаємо, автопригода трапилася 12 травня приблизно о 3-й годині ночі на автодорозі Київ – Ковель – Ягодин, поблизу села Старі Кошари Ковельського району. За попередніми даними, водій автомобіля «Ауді-100» допустив зіткнення з автомобілем «Опель-Омега». Внаслідок ДТП ніхто не постраждав, а транспортні засоби зазнали механічних пошкоджень.

– Помітивши побиті машини, для надання допомоги на узбіччі зупинилися автомобілі «Рено-Трафік» та «Фольксвагент ЛТ». Водії та пасажири вийшли, аби дізнатися обставини аварії. У цей момент із припаркованими авто з невідомих причин зіткнувся «Мітсубіші-Галант», який прямував зі сторони Любомля. У результаті дорожньо-транспортної пригоди четверо осіб загинуло, ще четверо із травмами різного ступеню тяжкості доставлені у Ковельську районну лікарню, – повідомив начальник сектору УДАІ УМВС України у Волинській області Олександр Паламарчук.

В інтернеті друзі та знайомі просять про гроші на лікування одного з постраждалих – лучанина Романа Бутова, - повідомляє Волинське агентство розслідувань.

«Бутов Роман 1991 року народження, має маленьку донечку 2 роки. Чоловік потрапив у жахливу ДТП, де втратив ногу!! Зараз Роман знаходиться у Волинській обласній клінічній лікарні. Стан - нестабільний!!!», – йдеться в повідомленні.

Для перерахування коштів на лікування і протезування:

Картка Приватбанку 5168-7572-6707-6307 Бутова Наталія (дружина)

«Також кошти можна передати особисто!!! Контактні телефони: 099-987-9298 Наташа (дружина), 063-325-6624 Юра», – пишуть в соцмережах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus