USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Любомльщині – свій «тунель кохання». ФОТОФАКТ

2 Жовтня 2016 16:58
Казковий зелений тунель цьогоріч вкотре утворився в селі Мосир Любомльського району. Фото феномену опублікував «Район. Любомль».

Нагадаємо, минулого року Інформаційне агентство Волинські Новини розповідало про це зелене диво.

«Шлях, що веде до віддаленого куточку, потопає зараз у пишній зелені, оточений з обох боків кущами та деревами», - писала про цей феномен Люба Хвас із прес-служби ДП «Любомльське ЛГ». На певному проміжку дороги дерева сплітаються віттям зверху, таким чином утворюючи ефект справжнього тунелю. Видовище на кілька хвилин захоплює. Не менш казково тут і взимку, коли лапатий сніг укриє гілля, - писала Люба Хвас.

Не менш казково тут і взимку, коли лапатий сніг укриває гілля.



Нагадаємо, раніше ІА Волинські Новини повідомляло про ботанічний феномен Рівненщини - клеванський тунель кохання.ФОТО. ВІДЕО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus