USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Клевань, де є тунель кохання, – найнеймовірніше село України-2016

4 Серпня 2016 18:48
Завершився Всеукраїнський конкурс «Неймовірні села України-2016». При визначенні найбільш креативного і привабливого в туристичному плані села за сумою голосів перемога дісталася Клевані з її мальовничими замком і ботанічним феноменом - тунелем кохання (на фото).

На другому та третьому місцях опинилися закарпатська Лазещина, розташована у підніжжі Карпатських гір, та запорізька Гусарка, де поєдналися культури декількох слов’янських народів.

Про це пише «Вісник+К».

Для переможців конкурсу було передбачено призовий фонд. Так, Клевань отримає п’ятдесят тисяч гривень преміальних, Лазещина – двадцять, а Гусарка – десять.

Щоправда, приз сільським громадам виплачується не готівкою. Це сертифікат, за який можна придбати необхідний для населеного пункту сільськогосподарський інвентар.

Сергій НОВАК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
волиняка Показати IP 4 Серпня 2016 19:46
да там круто зразу чуть в бік і бурштин, кратери , смерть ???
я Показати IP 4 Серпня 2016 21:24
Який паркет?зовсім не для паркету це все
Оля Показати IP 4 Серпня 2016 22:23
Клевань - це іменник чоловічого роду (у мене тут бабуся все життя прожила). У Клевані, за Клеванем і т.д, чому у зарашніх публікація Клевань - іменник жіночого роду?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus