USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48

Зеленський опублікував момент ракетного удару по ТРЦ у Кременчуці

29 Червня 2022 07:33
Президент України Володимир Зеленський навів важливий відеодоказ ракетного удару по ТРЦ у Кременчуці.

Відповідне відео президент оприлюднив під час вечірнього відеозвернення 28 червня.

«Сьогодні я хочу завершити це звернення одним з таких доказів – щоб ніхто не смів обманювати щодо ракетного удару по торгівельному центру у Кременчуці. Російська ракета ударила саме по цьому обʼєкту – цілеспрямовано. Очевидно, що такий був наказ. Очевидно, що такі координати отримали російські вбивці для цієї ракети. Вони хотіли убити якнайбільше людей в мирному місті в звичайному торгівельному центрі», – зазначив він.

Зеленський наголосив, що за цей акт державного тероризму, як і за всі інші, Росія буде відповідати. «На полі бою в Україні, посиленням санкцій і обов’язково – в трибуналі», – резюмував президент.

Зазначимо, очільник МЗС Росії Сергій Лавров збрехав, що окупанти бомбардували начебто ангар зі зброєю у Кременчуці, а торговий центр загорівся внаслідок детонації цих боєприпасів. Водночас Лавров сказав, що ТЦ «Амстор» був нібито порожній.

Читати ще: Опублікували імена і фото льотчиків РФ, які вдарили по ТЦ у Кременчуці

Нагадаємо, 27 червня російські окупанти вдарили ракетами по ТРЦ «Амстор» у Кременчуці Полтавської області. У приміщенні перебувала понад тисяча цивільних.

Станом на 28 червня відомо про загибель 18 осіб, ще 36 осіб вважаються зниклими безвісти, понад 20 – потрапили до лікарні з пораненнями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Василь Показати IP 29 Червня 2022 13:32
Бачили ми той відеодоказ. інші відеодокази також бачили. Тисячі людей бігали довкола, автомобілів багато на стоянці. Напевно, дуже популярний торговий центр. Саме він був цілью точно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus