USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Зеленський опублікував передвиборчу програму

29 Січня 2019 19:10
Кандидат у президенти Володимир Зеленський окреслює своє бачення ідеальної України, або, за його словами, України його мрії та представив свою передвиборчу програму, йдеться на сайті кандидата.

Нагадаємо, до команди Володимира Зеленського приєдналося уже понад півмільйона прихильників.

Народовладдя через референдуми

Володимир Зеленський заявив, що йде на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього.

"Торгувати принципами, репутацією, країною заради збереження влади не стану. Буду чесним і відданим Україні та передам її в руки нового покоління політиків.

Мій перший законопроект: «Про народовладдя». У ньому ми разом закріпимо механізм, за яким тільки Народ України буде формувати основні завдання для влади через референдуми та інші форми прямої демократії. У сучасній Україні це повинно відбуватися із максимальним використанням новітніх технологій", - йдеться у програмі.

Людина — вища цінність!

Повага до людської гідності, вважає кандидат у президенти, повинна стати основним принципом у діяльності держави.

"Держава для Людини, а не Людина для держави. Моя мета побудувати державу, яка надає своїм громадянам якісний сервіс. Для цього потрібно максимально скоротити кількість функцій держави", - запевняє Зеленський.

Справедливість і Рівність усіх перед Законом

На думку Володимира Зеленського, справедливість — основа довіри у суспільстві. Немає довіри — немає держави.

"Впроваджувати рівність та справедливість почну із себе. Мої законопроекти у цьому напрямі: «Про зняття недоторканності з Президента України, народних депутатів і суддів»; «Про імпічмент Президента України»; «Про відкликання народного депутата України».

Ніяких «корочок», ніякого «телефонного права». Невідворотність відповідальності та справедливе і законне покарання — основа чесної України.

Вибори до Парламенту та місцевих рад мають проходити за відкритими списками. «Кнопкодавство», «депутатські прогули» — автоматична підстава для позбавлення депутатського мандату.

Судова гілка влади повинна стати Владою, а не прислужником у Президента, уряду, Парламенту, місцевої влади. Ми повернемо довіру і повагу до суду. Для простих спорів — мирові судді, які обираються народом. Для кримінальних злочинів — ефективний суд присяжних, який складається з народу", - вважає кандидат у президенти.

Безпека Людини. Безпека Країни

"Ми повинні вибороти мир для України. Перед гарантами Будапештського меморандуму і партнерами з ЄС ми ставитимемо питання підтримки України у прагненні завершити війну, повернути тимчасово окуповані території і змусити агресора відшкодувати завдані збитки. Здача національних інтересів і територій не може бути предметом жодних перемовин. Професійна армія має стати школою лідерства і свободи. А органи правопорядку повинні припинити займатися економічним тиском на бізнес. Час відновити довіру до правоохоронних органів, - наголошує Володимир Зеленський.

Заможний громадянин — заможна держава

"Усі роки влада штучно створювала ситуацію, за якої чесно вести бізнес в Україні для підприємця було практично неможливо. Тому ми запровадимо одноразову «нульову декларацію» для бізнесу. Кожен бізнесмен за 5% зможе задекларувати та легалізувати свої доходи. Отримані кошти підуть на зменшення тарифного навантаження для малозабезпечених. Пройшовши «економічне чистилище», кожен отримає шанс у подальшому чесно вести бізнес у країні.

Першочергові завдання розвитку економіки: детінізація економіки, свобода конкуренції, розвиток внутрішнього виробництва, довгострокове недороге кредитування. Я, як Президент, буду гарантом кожному великому інвестору, який прийде в Україну", - йдеться у програмі кандидата.

Не боротьба з корупцією, а перемога над нею

Володимир Зеленський пропонує свій механізм боротьби з корупцією.

"Підозрюваний у корупції не вийде під заставу. Засуджений за корупцію отримає конфіскацію майна і довічну заборону обіймати державні посади. Викривач корупції перебуватиме під захистом держави та отримуватиме матеріальне заохочення.

Чесні посадовці отримають гарантовані гідні заробітні плати, відкриті конкурси на посади, високий соціальний статус і державне страхування", - переконує Зеленський.

Здорова та освічена нація

"Професії лікаря та вчителя повинні стати престижними і високооплачуваними.

Лікарні і школи отримають сучасне обладнання, оновлять свою інфраструктуру. Скоротимо адміністративну надбудову системи охорони здоров’я та освіти. Початкова освіта повинна формувати дитину щасливу. Загальна освіта — людину сучасних знань. Професійно-технічна освіта — людину, яка вміє. Вища освіта — людину майбутнього", - ділиться своїм баченням реформ Володимир Зеленський.

Комфортна країна

Україна, на думку Володимира Зеленського, повинна стати країною, де зручно і затишно всім.

"Відновимо програми молодіжного житлового кредитування. Молодим підприємцям — державну підтримку і рік пільгового оподаткування.

Старшому поколінню — гідне пенсійне забезпечення.

Країна потребує капітального ремонту інфраструктури. Будівництво доріг за європейськими стандартами, автоматичний контроль ваги та швидкості автомобілів, відновлення аеропортів у кожному обласному центрі, підписання угоди «Відкрите небо» з ЄС, усунення монополізму на транспорті — мої пріоритети.

Для рівного розвитку регіонів ми перестанемо концентрувати центральні органи влади у Києві. Влада повинна бачити проблеми на місцях, а не з вікон своїх київських кабінетів. Це підніме благоустрій у регіонах і дасть шанс працевлаштування на місцях.

Введення європейських стандартів промислового і продовольчого виробництва. Україна має стати світовим екологічним продовольчим супермаркетом.

Сортування та переробка сміття, відмова від пластику, контроль за вирубкою лісів, забрудненням річок, виснаженням чорноземів — наш внесок у майбутнє країни", - йдеться у передвиборчій програмі.

Електронна країна

Кандидат у предизенти Володимир Зеленський обіцяє сприяти розвитку цифрової грамотності населення незалежно від віку.

"Уся інформація про формування та використання бюджетів, проведення тендерів, закупівель, аукціонів буде в загальному доступі. Публічні процеси будуть автоматизовані, адже комп’ютер хабара не бере. Послуги, які можуть надаватися електронно, будуть впроваджені першочергово.

Громадяни України отримають можливість долучатися до прийняття важливих рішень влади через мережу Інтернет, зокрема і до голосування на виборах і референдумах.

Україна має всі можливості стати одним із найбільших у світі хабів для стартапів і високотехнологічного виробництва", - наголошує Зеленський.

Повну версію передвиборчої програми Володимира Зеленського можна переглянути на сайті.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Glover Показати IP 29 Січня 2019 19:16
Я за нього голосую!
Лучанин до Glover Показати IP 29 Січня 2019 21:02
Це не лікується
мда до Лучанин Показати IP 30 Січня 2019 00:55
, а що не так ?
Почтальон Печкин до Glover Показати IP 1 Лютого 2019 19:46
Интересно? и чего-это иудей лезет в президенты православного государства? Ведь не лезут арабы и православные в президенты Израиля? Пусть едет на историческую родину..... и флаг ему в руки.. ;)
скептик Показати IP 29 Січня 2019 19:55
питання: 1.форма державного управління, яка роль президента. 2. принципи формування гілок влади, їх взаємовідносини. 3.принципи формування бюджетів, джерела їх наповнення. 4.основні аспекти зовнішньої політики. 5.як розбудити "українського тигра" ?
Виборець Показати IP 29 Січня 2019 19:58
це все добре, але жодного слова як він збирається це все втілювати. На мою думку потрібно починати з реформи державного управління та зміни системи держави, а тоді можна щось і робити. Наприклад зайдіть на сайт будьякої районної адміністрації, почитайте їхні новини: конкурси якісь, концерти, вітання, грамоти і т.д. - нічого по суті їхній функцій. Для чого їх всіх тримати, там крім святкувань нічого більше робити не вміють вже. Посадити туди 5 ефективних менеджерів і все, а не тримати 50 дармоїдів.
Сем Показати IP 29 Січня 2019 20:10
Таке кожен перед виборами напише. І ще краще.
УКРОП Показати IP 29 Січня 2019 21:19
Виборець сказав дуже влучно. Дійсно, на офіційних сайтах РДА та більшості міських рад одні концерти, засідання, вертепи і флешмоби.
директор Показати IP 29 Січня 2019 21:36
За всі роки різних виборів з цікавістю прочитала програму. Думаю, йому можна дати шанс.Чи у нас є вибір?
Bomba Показати IP 29 Січня 2019 21:38
Проблема Білла Клінтона була не в тому, що у нього були сексуальні контакти з Монікою Левінські, а в тому, що він брехав про це. І проблема Зеленського не в тому, що він знімає фільми в Росії, навіть якщо це фільми про велику Росію, а в тому, що він брехав про це.
Віктор Показати IP 29 Січня 2019 22:38
Я пам.ятаю слова ющенко перед виборами)))бандитам тюрми,я зроблю,я наведу порядок.....я не проти зеленського ,але "звиздіти" не мішки носити....тим-більше перед виборами.
УКРАїНЕЦЬ Показати IP 30 Січня 2019 06:13
Спочатку кандидат нехай прочитає Конституцію(Основний Закон).Оборона країни,національна безпека і міжнародна політика.Зміни до Конституції-2/3 голосів ВР-300 депутатів протягом 2 сесій.
виборець Показати IP 4 Лютого 2019 20:41
про тарифи на комуналку ..про пенсійний вік жінкам нема у програмі.??
Роман Показати IP 10 Лютого 2019 10:24
А сільське господарство, для дрібних фермерів, початківців? Розвиток,модернізація,врешті решт контроль.
Лара Показати IP 12 Лютого 2019 17:27
Надра своєї землі потрібно берегти для нащадків, газом користуватись російським, на дахи встановити сонячні батареї. Програму енергозбереження запозичити в Німеччині. Вам бажаю витримки та здоров"я.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus