USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Зеленський пообіцяв кардинальні зміни в Україні

8 Серпня 2019 11:37
Президент Володимир Зеленський заявив про амбітні плани своєї команди та пообіцяв, що за 5 років Україна кардинально зміниться.

Про це президент України розповів на бізнес-форумі в Туреччині, передає Українська правда.

«Зараз у мене і моєї команди є повний мандат на зміни. Ми уже маємо більшість у парламенті, скоро сформуємо професійний уряд та оберемо порядного генерального прокурора. Своїм шансом змінити країну ми обов’язково скористаємося.

За найближчі 5 років Україна зміниться кардинально.

Наша економіка зростатиме по 5-7% (ВВП) на рік. І я запрошую турецький бізнес зростати разом».

За цей час ми проінвестуємо в нашу інфраструктуру щонайменше 20 мільярдів доларів. Щоб: привести в порядок 24 тисячі кілометрів наших доріг; збільшити кількість реально працюючих аеропортів до 15; забезпечити розвиток 5 морських портів, аби також істотно збільшити їхню потужність; потроїти потужність нашого військово-промислового комплексу«, – наголосив Володимир Зеленський.

Крім того, президент заявив, що восени приймуть закон про концесію, що дасть можливість державі безпечно працювати з приватним сектором.

«Будемо дуже раді бачити турецькі компанії в якості надійних партнерів у всіх наших проєктах. Заходьте зі своїм капіталом, досвідом, технологіями», – підсумував він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Реальний Показати IP 8 Серпня 2019 12:03
А борги чим віддавати —землею?
РеальноМУ до Реальний Показати IP 8 Серпня 2019 14:15
Ти землю маєш? Тебе зачепає це питання? Ну то тоді і не встрягай!
1 до Реальний Показати IP 8 Серпня 2019 15:09
Борги віддати боргами і вперед до світлого майбутнього , воно вже ось зовсім недалеко -там за пагорбом або бугром !
опа Показати IP 8 Серпня 2019 12:13
Для цього ми всіх вас і обирали.
777 Показати IP 8 Серпня 2019 12:36
А кто из них не обещал? Обещать.не значит жениться. Ты делай. обещать и потом можно.
Навуходоносор Показати IP 8 Серпня 2019 18:15
А 15 аэропортов нахрена? В ФРГ столько нет. От силы стране нужно 5-6 аэропортов с современной взлетной полосой. Да хорошие подъезды к ним. Конечно, без всякого омельяновского гиперлупа, нормальные автотрассы и современная железная дорога должна быть. В 15 аэропортов нужно как минимум тысяча - полторы диспетчеров международного уровня. Где их взять? Если деньги отмывать на строительстве - тогда идея понятная.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus