USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Зеленський пропонує Раді відтермінувати штрафи для власників «євроблях»

30 Серпня 2019 20:40
Президент Володимир Зеленський пропонує Верховній Раді схвалити законопроект №1030 про відтермінування штрафів за нерозмитнені автомобілі з європейської реєстрацією.

30 серпня проект закону з дорученням підготувати був переданий на розгляд комітетів, пише theБабель.

«Проектом закону пропонується продовжити на 90 днів строк набрання чинності окремими положеннями законодавчих актів України, якими передбачена посилена відповідальність за порушення при переміщенні транспортних засобів у митних режимах тимчасового ввезення і транзиту на території України», — йдеться у пояснювальній записці.

У той же час розмитнити авто власники зможуть тільки по 100-відсотковими ставками акцизного збору.

Нагадаємо, 16 травня Рада відтермінувала введення штрафів за нерозмитнений транспорт з іноземною реєстрацією до 22 серпня. Після вступила в силу норма про штрафи для власників «єврономерів». Їм загрожував штраф до 170 тис грн і конфіскація.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин. Показати IP 30 Серпня 2019 21:56
Хто хотів вже давно розмитнив.
ххх Показати IP 30 Серпня 2019 23:12
за такими ставками............порохосраки налякали людей. два роки розказували що дорого розмитнювати то благо для людей. багато (секта 25) ще досі вважає що то добре. авто-не розкіш а засіб пересування. для когось засіб заробити -торгові,таксі,доставка товару.все це малий бізнес,самозайнятість.люди які в держави нічого не просять,а стараються заробити самі. я за два роки наїздив 85000 км.держава з палива ,яким я заправив авто взяла з мене мінімум 40000.грн податків та акцизу. більше авто їздить .більше держава заробляє.а ще робота сервісам.продавцям запчастин.азс.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus