USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Зеленський провів Ставку – доручив посилити кордон із Білоруссю

30 Червня 2023 15:12
Президент Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки Верховного головнокомандувача щодо ситуації на полі бою та загроз з боку Білорусі.

Про це повідомив сам глава держав.

На Ставці заслухали доповіді головнокомандувача Валерія Залужного, командувача Сухопутних військ Олександра Сирського, командувача оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія» Олександра Тарнавського та командувача Об’єднаних сил Сергія Наєва.

«Ситуація на полі бою, рух уперед. Посилення наших операцій додатковими артсистемами та снарядами. Окрема доповідь ГУР, СЗР, СБУ та ДПСУ по ситуації в Білорусі. Тримаємо її на постійному контролі.

Рішенням Ставки – Головкому Залужному та командувачу «Півночі» Наєву – виконати комплекс заходів із підсилення цього напрямку», – йдеться у повідомленні.

Раніше секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов заявив, що на найближчому засіданні Ставки верховного головнокомандувача, зокрема, будуть розглядати й розміщення в Білорусі найманців ПВК «Вагнер».

Водночас, за даними української розвідки, «вагнерівці» не планують масово повертатись до Білорусі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ууууу Показати IP 30 Червня 2023 19:51
Так вони ж другани з луканом, в житомирі зустрічались ... а наш йому вагнерів злив.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus