USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Зеленський призначив нових командувачів Сил ТрО та десантно-штурмових військ

11 Лютого 2024 12:44
Президент Володимир Зеленський 11 лютого підписав укази про призначення нових командувачів Сил територіальної оборони та десантно-штурмових військ.

Відповідна інформація з’явилася на офіційному сайті Президента.

Так, новим командувачем Сил ТрО став генерал-майор Ігор Плахута. А десантно-штурмовими військами керуватиме бригадний генерал Ігор Скибюк.

Сьогодні також стало відомо, що Зеленський призначив Командувачем об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенанта Юрія Содоля, а Олександра Павлюкакомандувачем Сухопутних військ Збройних сил України.

Нагадаємо, увечері 8 лютого Президент звільнив головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного і призначив замість нього Олександра Сирського, який раніше керував Сухопутними силами. Сирський вже розповів про нові завдання на посаді головнокомандувача ЗСУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Правда Показати IP 12 Лютого 2024 08:36
Коли вже навіть у військо призначають "мента"(плахута),який розганяв протести в 2013-14р.,то це вже про щось говорить,на жаль.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus