USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Зеленський схвалив рішення РНБО: щепити більшість дорослих до кінця року

4 Квітня 2021 18:43
Президент Володимир Зеленський увів у дію рішення РНБО та схвалив створення Національного плану вакцинації проти COVID-19.

Про це інформує пресслужба Офісу глави держави.

План передбачає охоплення щепленнями більшості дорослого населення України не пізніше грудня 2021 року для формування колективного імунітету до коронавірусу.

Зеленський доручив Кабміну та РНБО встановити мінімально необхідну щомісячну кількість щеплень, визначити джерела та строки постачання препаратів.

Уряд має активізувати переговори з виробниками вакцин проти COVID-19, а також залучити міжнародну технічну допомогу для реалізації кампанії з вакцинації.

Читати ще: «Років п’ять нам доведеться з ковідом пожити», – інфекціоністка Ольга Голубовська

Міністерство охорони здоров'я повинне вжити невідкладних дієвих заходів щодо постачання в Україну в максимально стислі строки необхідної кількості вакцин для специфічної профілактики коронавірусної хвороби та забезпечення доступу населення до вакцинації; забезпечити проведення ефективної інформаційно-роз'яснювальної роботи щодо вакцинації.

МЗС доручили налагодити співпрацю з іноземними державами та міжнародними організаціями щодо постачання в Україну вакцин проти COVID-19.

Станом на 4 квітня 2021 року в Україні від коронавірусу вже щеплено 290 566 особи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Внук Показати IP 4 Квітня 2021 19:14
Хтось в це вірить???
Че Показати IP 4 Квітня 2021 19:47
Какой маладєц. Как вовремя. Весь цивілізований світ вже щеплюється, а ці зелені тільки обговорюють наполеонівські плани. За гроші, виділені на дороги, треба було законтрактувати вакцини. Але ж ми на халяву надіялись від COVAX.
Скептик Показати IP 4 Квітня 2021 21:57
Хочеш розсмішити Бога - розкажи про свої плани....
Анонім Показати IP 4 Квітня 2021 22:09
Короче говоря, если не будете вакцинироваться - будете признаны в пособничестве ковидному терроризму. А можно было бы решить эту проблему куда изящнее, в духе нынешнего СНБО: Ввести санкции против коронавируса и все, делов-то. Эх вы, дилетанты, всему вас учить еще надо.
Валерй Показати IP 5 Квітня 2021 09:37
Чергова пуста обіцянка.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus