USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Зеленський закупив подарунки у дружини недоброчесного судді, яка видобуває бурштин на Рівненщині

25 Грудня 2021 20:31
Президент Володимир Зеленський даруватиме вироби з бурштину. Державне управління справами закупило такі вироби для заходів і прийомів за участю президента на 168 тис. грн.

Про це пишуть «Наші гроші»

Йдеться про сувеніри: панно, тарелі, вази, намиста і скульптури. Найдорожчими є дві декоративні тарілі по 16 тис. грн.

У березні заступник керівника Офісу президента Ігор Брусило розповідав, що під час візиту в ОАЕ Зеленський дарував вервички з бурштину.

ДУС уклало угоди із ФОП Галиною Симхою. Вона – дружина судді Вищого адміністративного суду Миколи Заїки.

Коли він балотувався на посаду судді Верховного суду, Громадська рада доброчесності надала кваліфікаційній комісії негативний висновок. Суддю звинуватили у скасуванні рішення Вищої ради юстиції щодо судді Червонозаводського районного суду міста Харкова Олени Васильєвої, яка виносили неправомірні рішення щодо учасників Революції гідності.

Дружина судді є засновницею фірми «Центр «Сонячне ремесло». У 2017 році Кабінет міністрів дозволив передати цій фірмі 60,23 га лісу у Рівненській області для приватного видобутку бурштину.

Колись податківці підозрювали цю фірму у заниженні реальних обсягів видобутку бурштину та в ухилянні від податків. Із 2015 року нових ухвал не з’являлось.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Олесь Показати IP 25 Грудня 2021 21:34
Добре шо рюкзаки вже некупляють а нова тема бурштин . Гарний Володя він все зробить як в кіно , почесному .
ага до Олесь Показати IP 26 Грудня 2021 11:09
бо він також чесний ,як і суддя з своєю бабаю,
В. Показати IP 26 Грудня 2021 08:45
Очень класная реклама украинскому янтарю
Народна прокуратура Показати IP 26 Грудня 2021 12:06
Якщо відверто, то згадка у статті про Зеленського - чорт зна що і збоку стрази. Він що, особисто купував чи давав вказівку це робити? Це дії якихсь чиновників з ДУСу. І, крім того, фірма офіційна, у власниці та її чоловіка прізвища різні. Якась вже надзвичайно глибоко законспірована "зрада"
Семен Показати IP 26 Грудня 2021 12:34
"Неправомірні рішення", тобто законні? А, так звана, Громадська рада "доброчесності" це щось понад законом? А саму ту "раду" хтось на предмет доброчесності перевіряє?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus