USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Земельні та бюджетні махінації – основні злочини на Волині

3 Лютого 2009 18:00
Найбільш характерними злочинами на Волині є махінації із землею та бюджетом. На цій проблемі наголосив прокурор Волинської області Андрій Гіль під час колегії Рожищенської райдержадміністрації, яка відбулась 3 лютого, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
За словами Андрія Гіля, за 2008 рік рівень злочинності в області знизився на 11%. Однак, у той же час, зросла кількість вбивств та тяжких тілесних пошкоджень, які закінчувалися смертю жертви. Основною причиною таких злочинів стають побутові проблеми та сімейна алкогольна і наркотична залежність.
 
Також прокурор області зазначив, що характерними для Волині є злочини у земельній та бюджетній сферах. Таку ситуацію пан Гіль пояснив тим, що ще не всі землі приватизовані і цим намагаються скористатись різні шахраї. Вони беруть в оренду або у тимчасову власність ділянки, після чого не повертають назад.
 
Щодо бюджетних махінацій, то вони проводяться через державні програми, коли на певні проекти виділяють чималі кошти, але практичного застосування вони так і не знаходять. Через перекидання грошей з одного рахунку на інший вони потрапляють прямо у кишені спритників-злочинців.
 
Крім цього, у своїй доповіді Андрій Гіль розповів про умови перебування в’язнів у місцях позбавлення волі. Він зазначив, що ув’язнені задоволені ними і, відповідно, ніколи ні на що не жаліються ні родичам, ні іншим своїм відвідувачам. «Не кожен пенсіонер так харчується, як особа, що перебуває у колонії», – наголосив прокурор. «Це я так, щоб ви орієнтувалися», – пояснив свою доповідь пан Гіль. Однак у відповідь почув жартівливе одного з присутніх: «Дякуємо, нам цього не треба».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ladomir Показати IP 3 Лютого 2009 21:20
Уся фішка з землею йде Ю. ТИМАШЕНКА :) Та від її прихвостнів на місцях. В Україні єдине що залишилось під владою народу це земля (остання барикада). Рекомендую почитати дуже цікаво ссилку: http://blog.izbirateley.net/?p=1640
Ladomir Показати IP 3 Лютого 2009 21:23
Уся фішка з землею йде Ю. ТИМАШЕНКА :) Та від її прихвостнів на місцях. В Україні єдине що залишилось під владою народу це земля (остання барикада). Рекомендую почитати дуже цікаво ссилку: http://blog.izbirateley.net/?p=1640
Ладомир Показати IP 3 Лютого 2009 21:38
Модератору!!!! Мій комент, що не пройшов???? відповідь чекаю на [email protected]

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus