USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Земляні роботи волинян – вибухонебезпечні

30 Березня 2009 15:01
Лише у п’ятницю, 27 березня, на Волині зафіксовано два випадки виявлення вибухонебезпечних предметів. Про це 30 березня інформує репортер «Волинські Новини».
 
Отож, 27 березня поблизу житлового будинку в селі Гордилець Турійського району під час проведення земляних робіт виявлено мінометну міну калібру 81 мм часів Великої Вітчизняної війни. Вибухонебезпечний предмет уже знешкодила  група піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення ГУ МНС в області, – розповіли у центрі пропаганди головного управління.
 
Того ж дня у місті Ковелі на дачній ділянці під час проведення земляних робіт господар виявив артснаряд калібру 120 мм та боєприпас невідомого типу часів Великої Вітчизняної війни.
 
Рятувальники вкотре наголошують, що подібні знахідки дуже небезпечні, і просять краян у випадку виявлення будь-яких боєприпасів негайно телефонувати до відповідних служб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus